Pro Retina 13, late 2013 dead ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Pro Retina 13, late 2013 dead ?

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    sairik
    Účastník (Participant)

dnes zapinam mac a nic, pripojim adapter, diodka nesvieti
    zo dna na den, nechapem, nespadol, nebol obliaty

jednu vec som si vsimol, vzdy ked som pripajal magsafe, preskocila iskra medzi sasi a konektorom, nebral som to nejak tragicky

aj ked som mal take vlhsie ruky, a som presiel prstami po sasi, zdalo sa mi ze je tam akysi naboj :-D bolo to cudne, ale tiez som tomu nevenoval pozornost :-D

reklamacia ? :)

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Pozeraj do akej kategórie zaraďuješ topic :P

Daj reklamovať toto by robiť nemalo, a ty by si nemal mokrými rukami chytať macbook

sairik
    Účastník (Participant)

bol som rozculeny, ze uz som dlho nic nereklamoval :-D

nie mokre ako mokre :-D

reklamoval uz niekto mac ? ako sa to riesi ? opravou alebo vymena kus kus ?

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Podľa toho kde si kúpil, ale pravdepodobne pôjde do CCC servisu a tam si ho opravia, ak je chyba v nabíjačke tak to ti dajú nový kus

JFK.
    Účastník (Participant)

V poslednej dobe ma napádajú hrozné zvrhlosti keď čítam tieto topicy …
    Neviem čo to so mnou je :(

Pôjde do CCC :)

sairik
    Účastník (Participant)

nabijacka je podla mna ok, mac nejde vobec zapnut, a vybity nebol urcite

mam ho tusim z mzone, ohladne vymeny, ci to zariadi apple a posiela novy kus ako iphony, alebo to objednava predajna ( ide o to ci by som mohol miesto neho zobrat iny model len tak btw ) :)

P1x3L61
    Účastník (Participant)

keď ho máš z mzone, reklamáciu zariadi mzone a pošle do CCC servisu ako sme písali :) Tam sa naň pozrú a na 99,9% nový kus nedostaneš

mork4
    Účastník (Participant)

Radsej si to daj poslat sam do CCC naco to mas riesit cez mzone. CCC ma akciu, poslu ku tebe kuriera, ty macbook zabalis pridas knemu doklad o kupe a odovzdas ho kurierovy, o nic sa nestaras, nic to nestoji a za tyzden ho mas doma. Osobna, minulo-mesiacova skusenost :)

P1x3L61
    Účastník (Participant)

mork4 : prinesie do mzone, povie kde je závada, o týždeň si tam príde, vráti sa mi zabalený a nemá starosti s balením, zháňaním kuriéra (dohadovanie času..) :)

Cibike
    Účastník (Participant)

tak zalezi kde clovek byva, ak nema blizko resselara co mu laptop predal, tak je prenho moznost riesit to priamo so servisom priatelnejsia

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.