Príslušenstvo pre iPod classic 80 GB

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Príslušenstvo pre iPod classic 80 GB

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55379
    juro
    Účastník (Participant)

    Zdravím,
    nevedel by mi nietko poradiť, kde by som vedel kúpiť príslušenstvo pre môj budúci iPod classic. Ide mi hlavne o púzdro keďže iPod video má hrúbku 1,4 cm a classic 1,05 cm, a či na ňom pobeží aj apple iPod radio remote, ktorý bol určený pre staršiu generáciu- video a nano.
    ďakujem

    #111113
    Hanka
    Účastník (Participant)

    Práve včera som si v SWP kúpila fóliu na iPod video (Belkin, ClearSkreen Overlay). Fólie sú dosť praktické, lebo nezaberajú miesto a nemusíš ich dávať dolu, akurát že predná fólia nesedí (čo však nevadí, lebo prednú hliníkovú časť na iPode classic nemáš ako poškriabať) — hrany sú oproti predošlej generácii oblé. Mne však stačila len zadná, lebo som chcela predísť poškriabaniu zadnej kovovej časti; ako som už povedala, predná sa ti nemá prečo poškrabať (teda ak dávaš aspoň trochu pozor a nehádžeš iPod do vrecka s kľúčmi a pod., vtedy by to mohol schytať displej).

    Zatiaľ som síce veľmi nestihla prezrieť predajne s puzdrami k iPodom classic, ale mám taký pocit, že ešte chvíľu potrvá, kým sa ich k nám dostane viac. Určite však budú sedieť iPod socks.

    A čo sa iPod radio remote týka, v tom neporadím, ale v predajni ti určite povedia. :)

    #111114
    Aleks
    Moderátor

    Súhasím. Fólie sú super :) neprekážajú a zabraňujú väčšine škrabancom… Z prednej fólie môžeš trochu odstrihnúť aby sa zmenšila…
    Pokiaľ viem 80 GB Classic má rovnakú šírku ako 30 GB 5g/Video a 160 GB Classic rovnakú ako 80 GB 5g/Video čize by ti mali sedieť aj obaly na tie staršie. Najlepšie bude asi keď si to vyskúsaš priamo v obchode (napr. v Poluse viem, že ich mali dosť…)
    iPod radio remote nejako zmizol zo store.apple.com zdá sa mi, že ho už prestali vyrábať… Skús si pogoogliť nejake user reviews…

    #111121
    juro
    Účastník (Participant)

    máte obaja pravdu, nad tou fóliou som rozmyšlal už pred tým, na nete som nej čítal samé pozítíva. A tak isto je to aj s tými púzdrami, ten na 30 GB video sedí aj na 80 GB classic. V poluse mi opovedal na otázku čo sa týka obalou pre iPod classic že sa ešte nevyrábajú, to mi rovno mohol povedať že sa na to môžo použiť staršie obali ako píšeš ty aleks( mňa to tiež nenapadlo ).
    samozrejme že asi nemá význam vymýšlať a vyrábať niečo nové, ak je to už vymyslené a vyrobené.

    No, ale forum splnilo svoj účel a zajtra nakupujem.

    #111238
    KansurSEAL
    Účastník (Participant)

    Ja som si kupil na moj classic puzdro urcene pre iPod video –
    Marware SportSuit, a iPod classic do noho pasuje fakt dobre.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.