Pripomienky

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Pripomienky

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Príspevky
  • #542585
    zolobuci@gmail.com
    Účastník (Participant)

    Pozdravujem.
    Používam denne apku pripomienky na prácu aj súkromie. Na rozdieľ od kalendára, pripomienka nezmizne po jej nastavenom termíne (stále ostáva ako nevybavená), a musíte ju odkliknúť , keď je splnená. Prišla mi hláška na novú aktualizáciu IOS v zariadeniach apple s poznámkou, že daná appka bola vylepšená. V práci používam PC a na icloude som si pripomienky mohol denne editovať a pridávať. Okamžite sa mi aktualizovali aj na Iphone a v teréne ma na to Iphone upozornil.

    Po aktualizácii IOS je na PC cez icloud apka absolútne nepoužiteľná a nefunkčná. Nedá sa editovať dátum. Nedá sa pridať nová pripomienka. (Čo pred aktualizáciou išlo) Volal som na technickú podporu Apple a tam mi pani (pravdepodobne z Talianska) oznámila, že vylepšenie aplikácie spočíva aj v tom, že ju už nebude možné editovať cez Icloud. Ani som nechcel veriť tomu, čo som počul. Mám teda dosť veľký problém a prosím o radu.

    1) ako môžem synchronizovať v reálnom čase pripomienky s Google kalendárom? Google tiež podporuje pripomienky = tam sa to volá úlohy. Potom by som si cez Google pridal úlohu a v appke pripomienky by sa mi objavila.

    alebo

    2) je nejaká možnosť (napr. aplikácia pre PC) ako môžem v práci  alebo na akomkoľvek počítači pohodlne editovať a pridávať pripomienky?

    alebo

    3) mám donútiť zamestnávateľa a všetky internetové kaviarne na svete, aby vymenil PC za Apple Computer? :)

    PS: pripomienky sa perfektne hodia a používam ich denne napr.
    A) na úrady, ktoré musím obehať
    B) na tlačivá, ktoré potrebujem zohnať na úradoch
    C) na viazanosť, ktorú potrebujem zrušiť, ukončiť alebo editovať
    D) na zákazky, ktoré treba do termínu ukončiť
    E) na veci, čo plánujem kúpiť
    F) na finančné dlhy, ktoré mám voči priateľom
    a na mnoho iného, čo nesmiem zabudnúť,
    aj keď to nestihnem v daný deň :)

    A čo je najlepšie, ak  to nestihnete v daný deň (sme len ľudia), automaticky sa vám pripomienka presunie na deň nasledujúci zvýraznená červenou farbou až kým ju nesplníte. Takže žiadna pripomienka nejde do zabudnutia, ako udalosť v kalendári = tam ostane len v danom dni či ju splníte alebo nie….

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.