Presun image-u Leopardu cez internet

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Presun image-u Leopardu cez internet

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55414
    Kamenosaurus
    Účastník (Participant)

    Dobry den,

    chcel by som Vas poprosit o radu. Brat studujuci v USA mi kupil k narodeninam Leoparda, avsak domov pride az na VIanoce, tak by sme to chceli vyriesit, aby mi to mohol poslat cez net ako image.

    Bohuzial nevlastnim ftp server a ani si ho nemozem spojazdnit na macu, lebo nemam verejnu ip adresu, takze tato najlahsia cesta presunu pada.

    Neviete o nejakej inej ceste na presun objemnych dat ako tento image? Ma to okolo 7gb.

    Vopred velmi dakujem,
    Martin

    #111254
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Aký budget na to máš vyčlenený? Lebo ak veľa, dal by sa prenajať hosting alebo zaplatiť .Mac, z ktorého by si to potom stiahol.

    Alebo stačí rozkúskovať, uploadnúť na rapidshare.com, kúpiť dvojdňový premium account, všetko to posťahovať a následne spojiť.

    #111257
    Aleks
    Moderátor

    Aký to má zmysel? Nebude to rovanako legálne keď si to stiahne s torentu? Ja myslím, že áno. Najelepšie by to bolo poslať reálnou poštou…

    #111261
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Aleks: Postup posielania legálne zakúpeného Leoparda po Internete nie je ilegálny. Leopard reálne existuje a bol zakúpený. Na Vianoce dokonca obdrží aj celý retail pack. Nevidím dôvod, prečo to neposlať cez Internet.

    Čo sa týka fyzickej pošty… United States Postal Service má pri posielaní do Európy dosť vysoké taxy, ktoré rozhodne nie sú výhodné vzhľadom na hodnotu balíku a v porovnaní s cenou rapidshare konta. Okrem toho, dodacia lehota môže byť veľmi dlhá. Prvá trieda alebo UPS (alebo UPS prvá trieda) ešte viac navyšuje.

    ÚPRAVA: USPS zmenené na veľké začiatočné písmená v slovách postal a service.

    #111427
    Kamenosaurus
    Účastník (Participant)

    Dakujem za rady, podarilo sa mi to vyriesit. Nasiel som sluzbicku http://www.exavault.com, kde mi za super poplatok okolo 12 dolarov vytvorili ftp server s kapacitou 10 GB a k tomu maju este taku fajn policy, ze ak do 30 dni nebudem spokojny, mozem zrusit ucet a vratia mi peniaze.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.