Prenos suborov z PC do Iphone

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Prenos suborov z PC do Iphone

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #104841
    Patrik hudo
    Účastník (Participant)

    Zdravim , potrebujem pomoct s prenosom dát … idem predavať svoj 5s iphone a potreboval by som si všetko z neho preniest do 4s iphonu v ktorom už su nejake dáta .. telefon som už zalohoval do pc a teraz by som to potreboval dostat z pc do 4s-ka … ale neviem ako … dakujem za pomoc pato

    #404017
    Drevoplech
    Účastník (Participant)

    ked si na 5s pouzival icloud, tak pouzi rovnake konto na 4s a vsetko sa ti tam natiahne.

    Ak ide iba o fotky/videa, tak potom synchronizacia cez iTunes alebo nainstalovat iCloud pre windows, fotky nakopirovat do foldra iCloud a nechat zosynchronizovat so serverom.

    Ak potrebujes cely obsah a prva moznost neprichadza do uvahy, tak jedine 4s vyresetovat a obnovit zo zalohy 5s. Je ale mozne, ze to neprebehne uspesne (z vyssieho modelu na nizsi to obcas robi problemy).

    #404018
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Viem že týmto nepomôžem, ale folder system rulez ;-) jednoduché, univerzálne, žiadne “obnovenie zo zálohy ktoré nemusí prejsť dobre”. A nie si zablokovaný vo svete Apple, dáta veľmi jednoducho nahodiš aj na Android smartphone alebo do iného PC. Vieš, čo kde je a pracuješ s tým ako s normálnymi dátami a neriešiť tie problémové pseudozálohy a kadejaké iCloudy.

    iFiles na súbory, AVPlayerHD na videá… všetko usporiadané rovnako ako v Macu :-) pekne v zložkách, tá istá štruktúra. A nemusím riešiť problému ako Patrik :-)

    ale viem, to je old-style, out-dated a bohvie čo ešte :-D ale môj systém sa mi osvedčil – dáta vieš kde sú, je to PREHLADNE a UNIVERZALNE, nič neriešiš, proste pracuješ. Kompatibilné so všetkým a nie len iCloud+iTunes, ako je to teraz… a hlavne, nehrozí strata dát a sú pekne zálohovatelne, na rozdiel od Apple väzenia…

    #404019
    Patrik hudo
    Účastník (Participant)

    lukas ale dokazem takto skopirovat aj kontakty ? :)

    #404020
    Patrik hudo
    Účastník (Participant)

    stačili by len foto a kontakty :)

    #404021
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    cez iMazing (ponúkajú aj trial verziu) sa dajú exportovať kontakty, ktoré potom vieš nahodiť na nový iPhone. Formát vCard je univerzálny, normálne sa dá importovať na OS X do appky Contacts a potom normálne zosynchronizuješ cez iTunes/iCloud alebo ich do iPhone nahodiš cez ten iMazing (Import vCard), takže Contacts nepotrebuješ na import kontaktov :-) a pekne sa dajú zálohovať lokálne, ak by zblbol iCloud alebo záloha iPhone v iTunes. Univerzálne, jednoduché.

    #404022
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    A foto z Camera Roll vytiahneš tiež, odskúšané :-)

    #404023
    Patrik hudo
    Účastník (Participant)

    fuha no dufam že som to dobre pochopil a podari sa mi to :D foto spravim len klasicky ako si vravel a kontakty dufam že sa mi nejako padaria podla tvojho navodu :) dakujem

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.