Prekáža vám to?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Prekáža vám to?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56787
    dex
    Účastník (Participant)

    Neprekáža vám až komunistická cenzúra, ktorú administrátor diskusií v diskusiach niekedy uplatňuje? Niekoľko krát už mi nezverejnil príspevok, a to napriek tomu, že bol absolútne bez vulgarizmov, bez priamych útokov na niekoho osobu, bez porušenia iných, všeobecných zásad slušnej komunikácie. Jediný dôvod, ktorý mi potom napadá je, že moje príspevky neboli zverejnené preto, že “nevyhovovali presvedčeniu vedenia”. Práve tak ako pred rokom 1989 na našom území…

    Má ešte niekto podobnú skúsenosť alebo proste iba trpím paranoiou? ;)

    #119926
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Ja mám rovnakú skúsenosť z minulosti, no aj spred asi dvoch dní, kedy som napísal dosť dlhý príspevok k článku o Apple Remote, avšak nebol zverejnenený. Prešiel som si všetky tie zásady a usúdil som, že nebol v rozpore ani s jednou z nich.

    Obsahoval kritiku zameranú voči Apple.

    #119954
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    dex-ov komentar. Vyvolavanie flamewaru typu Apple vs. PC, zbytocne mimo temy.
    ——
    Ty kokso, to je strašné s vami, fakt strašné… Ale perfektne to vystihuje toto: http://netmania.cz/vtip-48-tydne-vztah-s-apple

    Tak a bežte všetci vyurážaní k Alienware :D
    ——

    MLN-v komentar. Agresivita, “retardovana a stupidna firma” je trochu vela, nezavisle na zvysku prispevku.
    ——

    MBPro: Ty si asi ešte nepočul o programoch, vďaka ktorým môžeš za pomoci Apple Remote ovládať celý počítač, prípadne jeho využitie pri prezentáciach a iných prehliadkach. Nemusí sa nutne každý hrať s Front Row.

    Na Apple ma štve najmä to, že majú všetko za tisícku. Či ide o kábel, alebo ovládač, všetko tisícku. Niežeby som mal finančnú núdzu, no aj človek, ktorý si kúpi počítač za 30-120K si rozmyslí, či dá 5K za príslušenstvo v podobe niekoľkých káblov a ovládača. Môžem zvysoka **** na takú firmu, ktorá mi k iPodu za 14K nedá anilen nabíjačku.

    Pri HP iPAQ som mal v balení plus za tisícku ešte aj celú súpravu do auta, na hraničné elektrické siete, ochranný kryt a náhradné stylusy.

    Skutočne nepoznám inú natoľko retardovanú firmu ako stupídne Apple, ktoré šetrí na ovládačoch, kábloch a nabíjačkách a predáva ich za niekoľko-stonásobne vyššie ceny a pokašlú každý dobrý výrobok – iMac, MacBook Pro, Cinema Display HD. Skutočne, ak urobia niečo Macu Pro, idem na Windows. Vás to zaujímať nemusí, ale moja dôvera voči Apple razantne klesla.

    #119955
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    Pre buducnost: nebudem nadalej obhajovat svoje rozhodnutia alebo rozhodnutia ostatnych redaktorov pri blokovani prispevkov.

    Na dezinformacie, aroganciu, ofenzivu, flamewary a vykriky neplnoletych do prazdna na internete zatial neexistuje iny liek, ako “komunisticka” cenzura. Inteligentni citatelia nemaju zaujem v diskusiach citat odpad.

    #119956
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Retardovaná, stupídna… to som napísal? Ani neviem… Asi v tom návale. Moja chyba, ospravedlňujem sa.

    #119977
    dex
    Účastník (Participant)

    Tak to rozhodne nebol flame.

    #119982
    Vojtin
    Účastník (Participant)

    MLN a dex—- oba bych vás zakázal!!!! :)

    nebo ještě líp!
    http://img297.imageshack.us/img297/9416/intropg1xa.jpg

    #120003
    petokiso
    Účastník (Participant)

    sradnda to citat

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.