Prehrievanie macbook pro Early 2011

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Prehrievanie macbook pro Early 2011

• Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years od mk01.
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    hennesy
    Účastník (Participant)

viem ze tato tema je omiela stale dokola ze macbooky sa prehrievaju. ale chcem sa aj tak spytat na tuto vec.

Mal som macbook pro 2008 Intel coreDuo 2.5GHZ a 4GB RAm. 512mb GeForce a pri pozerami videi na youtube sa teplota vysplhala na 83stupnov…

Kupil som si novy MacBook Pro Early 2011 s i7 2GHz 8GB RAm a dvoma grafickymi kartami…
    Myslel som ze sa prehrievaniu vyhnem kedze je skoro dva krat tak vykonejsi ako predosly. Ale to som si asi len myslel. Prehrieva sa tak isto.

I ked sa mi par krat stalo ze cely fim na youtube vydrzal byt na tych 61stupnov.

Ak navstivite tuto temu a mate nejaky postreh cim by sa ta teplota dala redukovat budem velmi rad za vase odpovede.

Dakujem.

iTuxx
    Moderátor

da sa redukovat tak, ze si do safari stiahnes plugin youtube5 a videa budes pozerat v html5 a nie vo flashi. Mne to prehrievanie znizilo natolko, ze uz sa mi ani vetrak nespusta (mam MBP mid 2009)

Tomas128
    Účastník (Participant)

nieco take aj na chrom nieje??

…tak je tiez aj pre chrome:Dstaci ist cez google youtube 5 chrome

mk01
    Účastník (Participant)

Steve vedel, preco chce Flash poslat na historiu.

raul
    Moderátor

Macbooky sa neprehrievaju. Prehriatie nastane vtedy, ked uz teplota ovplyvnuje chod systemu – a to sa ti urcite nestalo. Ver tomu, ze ked to bude „prehriatie“, tak ti to macbook vypise a vypne sa.

Ide len o tvoj subjektivny pocit, ze je telo macbooku teplejsie (ide o hlinnik) a ze ti niekde pise, ze 83°C. Aj mierne nad 100°C je este ok.

Takze sice je pravda, ze tomu tak ludia nadavaju, ale pojem prehrievanie nie je na mieste…

Teplotu vsak mozes znizit tak, ako ti poradili chalani. A vyhni sa flashu, to je bordel :)

bawy
    Moderátor

a taktiež je dobre mať počítač na pevnej podložke a nie na perine, vtedy sa fajne zapieka každý počítač :D ale raul má pravdu..počítač sa prehrieva keď teplota ovplyvňuje chod systému. Dovtedy iba využíva potenciál svojho výkonu.

Michal Hucák
    Účastník (Participant)

Ešte dobre by bolo keby si niaku chladiacu podložku kupil..mne to pomáha pri ntb teplota stale akurat aj napr. pri hrach a pod…

vlado_bb
    Účastník (Participant)

Pripadne nejaku chladiacu podlozku …

hennesy
    Účastník (Participant)

dakujem vam za rady.
    stiahol som si html5 plugin do safari aj do chromu ale neviem preco ale iba safari mi udrzi teplotu pri flash videach do 60stupnov. aj ked mam notebook polozeny na posteli:)
    tak som si chrome rovno vysmaril prec.
    Dikezzz

raul
    Moderátor

no oni asi nie su flash, nie?

ak mas html5 plugin, tak su html5 a nie flash :)
    ale urcite je to rozumny krok…

mk01
    Účastník (Participant)

tej mojej 85 stupnovej bestii je najlepsie v mojom lone. na stehnach. nie je nic lepsie ako smrad pripalujucej sa organickej hmoty…

pripadne myslienky na prichadzajucu neplodnost :))

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.