Prehrievanie macbook pro 13″ mid 2010

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Prehrievanie macbook pro 13″ mid 2010

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    nemosoft
    Účastník (Participant)

Mam problem z MBP 13″ mid 2010, pri prezerani webu (aj len tejto stranky)sa strasne zahrieva, ventilator ide na vysoke otacky a bateria rapidne klesa… Neviem, ci to moze byt po upgrade na 10.6.8, lebo predtym mi to tusim nerobilo… Myslite, ze mam ist macbook reklamovat?

nemosoft
    Účastník (Participant)

hreje sa aj ked nic nerobim… Po zapnuti a cca 5 minutach ma 72 stupnov procesor.

cicko666
    Účastník (Participant)

teplovodiva pasta medzi procesorom a chladicom uz nie je pasta ale prasok… takze teplo nevodi ale dokonca izoluje. treba to rozobrat, zhodit chladic, vycistit liehom a naniest novu pastu + prefuknut rebrovanie chladica a fan. ak to mas v zaruke tak to reklamuj, ak nie tak ti to viem vyriesit aj ja

miskosvk
    Účastník (Participant)

rebrovanie chladica? rozobrat? zhodit chladic? chalan pise o macbooku…

cicko666
    Účastník (Participant)

a macbook nema chladic ci ako?

miskosvk
    Účastník (Participant)

macbook ma dva interne ventilatory, ktore chladia celu zakladnu dosku a casto byvaju zanesene prachom – pomoze si kupit stlaceny vzduch v spreji a komplet ich vyfukat.

Ty mu radis davanie dole chladica na CPU, cistenie rebrovania, a nanasanie pasty, co je v tomto pripade uplny nezmysel, podla mna si to pleties so skladackovym PC …;)

cicko666
    Účastník (Participant)

no neviem ako ostatni, ale ja teda v macbooku chladic rozhodne mam a nedavno som si pastu sam menil co vyriesilo podobny problem ako opisuje nemosoft. Nemam konkretne MBP13 mid2010, ale princip chladenia by mal byt podobny, ci ten ventilator mas nacapeny priamo na CPU?

Aj som ti to odfotil http://www.wuala.com/cicko/Photos/DSC00368.JPG/

nemosoft
    Účastník (Participant)

Mam ho mesiac :)

cicko666
    Účastník (Participant)

reklamuj, asi nejaka vada v chladeni od vyroby

miskosvk
    Účastník (Participant)

hej hej, je tam pasta, ale myslim ze to az takto drasticky nemusi riesit, takze nemosoft aby sme urobili kompromis, najprv to vyfukaj, a ked nepomoze, postupuj tymto sposobom :)

tomec
    Účastník (Participant)

@nemosoft: Mal si este napisat, ze vytazenie cpu je 100% pre DOCK v tvojom profile. Dalej ze si vytvoril noveho usera a tam je vytazenie DOCKu na 0%

cicko666
    Účastník (Participant)

ejha, SW problem?

nemosoft
    Účastník (Participant)

Takze problem vyrieseny, robilo to paralalls a zobrazenie win aplikacii v doku. Ked som to vypol vsetko po starom…. :)

ericek.111
    Účastník (Participant)

wow, tak tomu sa hovori vytazujuca aplikacia

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.