prehrievanie iphone 5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes prehrievanie iphone 5

• Toto téma obsahuje 25 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 rokmi od bloko.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    Viliam15
    Účastník

Ja ked som prvý krát išiel vybiť ip5 tak som všetko pozapínal surfoval na nete fotil atď. ale vôbec som necítil že by bol nejako zahriatý :D Ked ti to vadí alebo čo choď reklamovať :D že sa extremne prehrieva

sarky
    Účastník

taktiež, mám hry ako fifa13, Dead Space, Asphalt 7, NFL Pro, hrám ich, mám zapnutý pri tom net a ešte aj nabíjačku a prehrievanie určite necítim. Riešil by som to reklamáciou.

keco78
    Účastník

Dnes som bol v najväčšej predajni v EUROVEA – M:ZONE, majú tam aj servis a super mi to vysvetlili, takže je to v poriadku… Je to hlavne stenšeným obalom telefónu a vysokým výkonom vnútorných komponentov.

Ďakujem milému personálu !

Týmto tému uzatváram ;)

iMartin
    Účastník

Pri zdieľaní internetu a hraní hier sa zohrieva aj mne. Pri iných činnostiach som si nevšimol. Nepríjemne sa vtedy drží, ale nebude to mať vplyv na nič iné, než na batériu. Výbuchu sa neboj.

ND
    Účastník

Mne sa dost prehrieva 4S ked mam pustenu navigaciu a hudbu. Naviac sa este aj nabija. Myslim, ze je to normalne.

bloko
    Účastník

chlapci v mzone maju pravdu, hlavne sa zahrieva pri zdielani internetu a vtedy zerie aj vela baterie

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.