Prehrievanie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Prehrievanie

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Drkovcim
    Účastník (Participant)

Ahojte, začiatkom marca som si kúpil macbookpro retina 13p. Priznám sa že od kúpy som ho použil možno 5 krát a až teraz som ho začal poriadne používať. Všimol som si však že sa prehrieva už pri obyčajnom prezeraní stránok cez firefox. Zo spodku je celý horúci a ventilátor sa spúšťa na plné otáčky. Je to normálne?

Maťo_11
    Účastník (Participant)

Ak máš vo Firefoxe nainštalovaný FlashPlayer tak ano.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Vyskúšaj integrované Safari, aj vtedy hučí?

Keď bude ventilátor hučať, klikni na ikonu baterky v hornom menu a tam ukazuje, ktorá aplikácia míňa veľa energie.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Vyhod flash. Robi to on.

Drkovcim
    Účastník (Participant)

Máte pravdu, mám tam flashplayer. V tej chvíli ho dokonca aj používam. Iný spôsob ako vyhodiť ho nie je? Napríklad iný prehliadač?

tutuc
    Účastník (Participant)

Ja pouzivam safari ako prehliadac a doplnok click to flash. Je to sikovna vecicka, pretoze vsade kde je mozne pouzit HTML5 prehravac sa pouzije ten. Tam kde sa neda, pouzije flash. O tom, ze to setri baterku aj zdroje ani nemusim snad hovorit. (Tvoj problem s prehrievanim by to mohlo velmi znacne polepsit)

kempesko
    Účastník (Participant)

Mal som podobný problém, pred 2 týždňami som si kupil macbook pro retina 13″ a taktiež sa mi macbook prehrieval ak som mal firefox zapnutý. Na fóre som sa dočítal, nech používam Safari. Samozrejme sa to o dosť zlepšilo a macbook sa neprehrieva. Pri firefoxe bola teplota pc cez 60 sťupnov, pri Safari je to okolo 25 – 40, čiže vtedy žiadne prehrievanie macbooku nieje. Samozrejme to má aj dopad na baterku keď používate firefox.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Aj preto používam len Safari :-)

cobain
    Účastník (Participant)

ja sa cuduje ye si niekto vezma macka a da do neho FF este ked iny browser tak maxthon ale to tak vsetko.

raul
    Moderátor

flash som vyhodil a ked niekde uz naozaj flash potrebujem, tam mam chrome.

Za posledny pol rok som ho ale ani uz len nespustil…

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.