Prehliadac obrazkov

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Prehliadac obrazkov

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    addamz
    Účastník (Participant)

Pozdravujem. Otazka, preview otvara fotky v poriadku. Mam ich napr v adresari 50 kliknem na jednu, ale tlacitka nasledovny a predosle nefunguju. Hladal som nastaveniach, ale nenasiel som nic take ze by som si za sebou posuval fotky ako to ma napr. na wine acdsee aj picasa. Skusal som picasu, ale tam mi stale otvara cely program a nie len prezeranie fotiek. Je nejaka moznost ? Dik

sugipe
    Účastník (Participant)

Otvorit adresar, vybrat fotku a stlacit medzernik

addamz
    Účastník (Participant)

ano ale to je len nahlad. za sebou to fotky nevie prezerat len ked pohybujem hore dole kurzorom v adresari a to mi teda moc pohodlne nepripada.

suley
    Účastník (Participant)

iPhoto

santa99
    Účastník (Participant)

Bud to alebo skus oznacit vsetky fotky teda CMD A a spust ich a hned budes mat zoznam a mozes sipkami prepinat medzi nimi

motaj123
    Účastník (Participant)

Flip Through Images, môj typ, ja som s ním spokojný.

Mano5
    Účastník (Participant)

medzernik funguje v pohode.
    Oznac vsetky fotky v danom adresari (napr. CMD+A) potom stlac medzernik, nasledne zvacsi na celu obrazovku. Pusti sa prezentacia, v kotrej si mozes fotky posuvat sipkami.

addamz
    Účastník (Participant)

skusil som oznacit vsetko, medzerni, mriezka a ide to paradne aj v malom okne aj vo fullscreen. ze ma toto nenapadlo.

M@rtin
    Účastník (Participant)

No tak pozor, preview dost nepresne zobrazuje farby, takze ako prehliadac obrazkov by som ho naozaj nepouzival…

poper
    Účastník (Participant)

Si zostroj niečo jednoduché v Quartz composer.
    Ps: ten program sa mi strašne páči.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.