preco su vsetky zaujimave temy zamknute??

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes preco su vsetky zaujimave temy zamknute??

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56316
    vilik12
    Účastník (Participant)

    ????

    #117323
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Neviem, za akú formu útoku sa toto dá považovať, no počítajme spolu:

    Na posledných dvoch stranách som zamkol päť tém.

    1.) 2.) Bazár – predaj súčiastok súvisiacich s iPhone. Zamknuté, kvôli zabráneniu zbytočnej a irelevantnej diskusii. Nebolo podniknuté akékoľvek opatrenie, ktoré by znehodnocovalo inzerát.

    3.) Téma na tému, ktorá bola rozoberaná už nespočetne veľa krát. V téme bol odkaz na stránku špecializovanú sa na tento druh otázok, na ktorú sa môže každý záujemca obrátiť. Nevidím dôvod zase spamovať s ilegálnym odblokovaním iPhone.

    4.) Téma obsahovala skutočne stupídnu otázku, ktorá je skôr filozoficko-marketingová a som si istý, že nemôže existovať taký tĺk, ktorý by nechápal dôvod.

    5.) Téma bola irelevantná, pretože rovnaká téma už existuje. Užívateľ bol odkázaný na už vyriešenú tému zaoberajúcu sa danou problematikou.

    Okrem toho si ešte spomínam na staršiu tému, ktorá je už niekde hlboko v histórii. V tej Kompi navrhol tému zamknúť, s čím som s ochotou súhlasil.

    Teraz mi vysvetli, ktorá Ťa tak veľmi zaujímala…

    #117324
    Amarok
    Účastník (Participant)

    ja by som zamkol tuto…. :P

    #117325
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Túto rovno zmažem… Len nech si to chytráčisko prečíta. :D

    #117341
    cesnak
    Účastník (Participant)

    Milan, ty uz si tu moderator a mas moc zamykat temy? Vyzera to tak, ze za chvilku tu nebude co citat a vsetko co sa ti nepaci bude zamknute – teda hlavne iPhone temy, ktore si jeden cas sluboval, ze budes ignorovat :) … Len pre upresnenie osobne iPhone zatial nemam, ani nezvyknem nejako extra podpichovat, ale ked som pozrel zoznam zamknutych tem tak mi to nejako nedalo… Nic v zlom ;)

    #117342
    johnnnie
    Účastník (Participant)

    Zaujimvo nastolena otazka…..
    Paci sa mi ked ma niekto patetnt na rozum.

    A po citani fora na http://www.macblog.sk mam dojem ze uzivatel MLN ma takyto dojem (teda ze ma patent na rozum) vid.: tema 1 2 “Zamknuté, kvôli zabráneniu zbytočnej a irelevantnej diskusii.” –odkial viete ze by tato diskusia mala byt irelevantna a zbytocna???? (Dovod ze si to Vy sam mysite je irelevantny :))
    Zaujimalo by ma co si myslite o otvorenosti/zamknutosti KAZDEHO inzeratu lebo to ze sa do inzeratu neda pridat post samotny inzerat neznehodnoti. Navrhujem implicitne uzamknute temy (uzivatel MLN sa potesi, bude menej roboty so zamykanim a zostane cas na dalsiu vid. nizsie)

    3. Uzivatel maweceq zadal sadu primych otazok na ktore mu dalsi dvaja debateri poskytli odpovede. Kazdy inteligentny uzivatel tohto fora si topic precita, povie si “Hm, fajne mu to vysvetlili a urcite dostal odpoved, keby nie opyta sa na nieco dalsie.”. Zas nevidim dovod na uzamikanie temy lebo to moze viest iba k dalsiemu rozdrobeniu. Tiez nemam rad ked niekto sije zaplatu este pred tym ako sa spravi diera co v tomto pripade uzivatel MlN presne robi “Nevidím dôvod zase spamovať s ilegálnym odblokovaním iPhone.”. Navrhujem aby dostal uzivatel MLN specialny privlastok “SPAMAGENT” a bojoval by proti spamu POTOM ako sa objavi.

    4. Tema obsahovala normalnu otazku. Zas nevidim Vase moralne pravo ohodnotit niekoho otazku ako stupidnu najme ked na nu niekto iny reagoval a ergo ju nepovazoval za stupidnu (hlupo predpokladam ze inteligentny clovek na hluposti nereaguje co prave tymto postom porusujem). Naopak do kategorie “skutočne stupídna otázka” by som zaradil Vasu “Prečo nemá Škoda 120 kožené sedadlá?”. navrhujem aby vazeny uzivatel MLN napisal co povazuje za “stupidne” otazky a temy aby sme do buducna predisli podobnym nedorozumeniam.

    5. Nechapem potrebe uzivatela zamykat temy. Ved sa tema s modemom vyriesila, zasa nikto inteligentny nebude nic dalsie pripadat do temy (bohuzial uzivatel MLN mal taketo tenzie tak sa tam “vyřádil”). Zrejme bude Vasa reakcia typu “Googli” ale ubezpecujem Vas ze nie vsetci su plne familiarny s malickostami vyhladavania a pri prvom pokuse o vyhladavanie napr. iphone by to vzdali lebo ujo goole by na nich vyplul vela odkazov pricom by ani jeden nebol relevantny. Nestaci iba menej zdatnym (alebo lenivym) uzivatelom napisat link a pridat im ze “najblizsie pohladajte …..”?

    Z reakcii (minulych aj tejto) (vid napr frekventovane pouzivane slova lolo) uzivatela MLN mam pocit ze tento si iba MASTURBUJE svoje EGO. Navrhujem adminom aby zmazali uzivatela MLN (bude tu kazdemu lepsie lebo nebude pocuvat narazky nato aky je stupidny so svojimi otazkami pripadne aky je lolo). Prosim adminov aby toto vykonali co najskor lebo uzivatel MLN pri svojom apetite na zamkynanie slash “Túto rovno zmažem” akcie zlikviduje tuto temu, cely bazar, tento server, jeden z korenovych DNS serverov internetu, korporacie….a este neviem co dalsej

    Najlepsie bude aby uzivatel (schvalne nevravim admin ak nim aj je lebo v mojich ociach si tento titul nevybojoval a imho si ho absolutne nezasluzi) MLN stratil pravo zmazavat temy (aspon si budem mysliet ze “komanci” uz su prec)

    A poskladajme sa mu na nejaku knihu o asertivnom spravani, logickom uvazovani, personal marketingu lebo v tychto oblastiach ma MLN vazne nedostatky.

    Najlepsie nazaver: toto je jeden z mojich prvych postov pretoze ak je niekto tlk a rozpravate sa s nim tak sa mozete vzdy otocit a komunikacia skoncila. Ak je niekto tlk a neustale prispieva na forum VZDY ho vydite inu smrtelna choroba internetu toto oddelenie podstatnych informacii od smetia.

    Pekny vecer
    Johnnnie

    #117346
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    Johnnnie,

    viacero uzivatelov fora sa stazovalo, ze na fore je casto nezmyselny offtopic a neporiadok, priali si urobit v tejto veci silnejsie opatrenia a radikalne cistenie.

    Budeme sa ale snazit obmedzit zamykanie tem na minimum.

    Cenzura je vsak jediny sposob, ako udrzat poriadok a cistotu fora. Tu sa ale neda hovorit o cenzure, pretoze forum je prakticky volne, dokonca nechavame v bazari na predaj legalnostou diskutabilny tovar. Zamykaju sa vsak temy, kde je z predoslych skusenosti vysoka tendencia flamewarov a “rozohnenych” diskusii.

    Milan (MLN) inak odvadza na fore vela pozitivnej prace, prospesnej pre cely server (SEO), nie len prehladnost fora. Na prvy pohlad to mozno nevidiet, ale vlastne sa staci pozriet na jasne nazvy tem (ktore inak sami uzivatelia pisu velmi nezodpovedne) aj vybornu prehladnost tovaru v bazari.

    #117352
    Vojtin
    Účastník (Participant)

    chlapci kolik vám je? Balastu na foru nezabráníte, buď budete mazat každej blbej/nicneříkající příspěvek a tím smažete třeba v dlouhém textu užitečnou informaci, na kterou se bude vázat příspěvek pod tim, nebo bude číst a promazávat příspěvky a necháte jen ty informace, který vám řijdou dobrý. Obojí je na prd, přijdete o život na foru, nikomu se to zatim nepodařilo, jen jednomu specialistovi na lži okolo apple-ten maže vše proti jeho názoru.

    #117356
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Mam pocit, ze na forum chodi vela ludi, vela ludi prispieva. Skratka to tu ide spravnym smerom. Ludia si vedia vypomoct a zasahy do for su vecne a zamykanie tem je OK. Vzdy to je len v prospech fora podla mojho nazoru.

    A tym, co sa tu stazujete, skuste sa zamysliet, ci to ma opodstatnenie. Riesit temy o win/mac pro a proti, vlastne nikomu nepomahajuce temy a podobne blbosti… chodte do haja a neplkajte o nezmysloch, na to si najdite ine forum, v ktorom budete vylievat vase mindraky.

    A vyslovujem podporu MLN-ovi.

    #117364
    vilik12
    Účastník (Participant)

    JE TO FORUM PRE LUDI KED SA OTOM CHCU BAVIT AJ 1000000TY KRAT TAK PRECO IM V TOM BRANIT CI JE TO TVOJE FORUM TAK SI TU MOZES PISAT SAM SEBE!!!!!PODLA MNA VEDIES TOTO FORUM DO ZAHUBY ZAMYKANIM ZAUJIMAVYCH CHATOV DOVI DOPO.

    #117366
    MisoZ
    Účastník (Participant)

    Myslim ,ze vo fore musi byt poriadok v tomto absolutne bez debaty takisto nech sa mazu vsetky veci typu “Caute chlapci poslite torrent na stiahnutie BF 2142 alebo Photoshopu” v tomto ma Milan moju plnu podporu…..Poznam velke mnozstvo Apple odbornikov naozaj prvotriednych ktory sem nechodia len koli (a teraz citujem) “Posukom ako je ten Milan” Oni maju rovnaky nazor na zamikanie tem resp mazanie prispevkov ako ja akurat nemozu vystat ze kazda druha diskusia pocas Milanovych plodnych dni skoncila pri nejakej moralnej otazke typu -pouzivanie odblokovaneho iPhonu a tak. Uz sa to tu prepieralo milion krat a nemam chut sa k tomu vyjadrovat…Ja len ze aj tymto prichadzate o ludi a velmi kvalitnych.Tiez celkom dobre nerozumiem zamknutie temy ohladom pozvanok do brokenstones pretoze pokial viem nie je ilegalne mat tam ucet a torrenty napr ja osbne pozivam za stahovanie vela freeware veci ktorym nefunguju mirrory a pod.A to ,ze nechate tam tu temu neznamena ,ze spravca fora je “spolupachatel”.Myslim ,ze sa to da a uroven stupa ked je Milan v tomto dobry nech to robi nic proti tomu nemam .Len si myslim ,ze Milan sa hral vo viacerych temach na takpovediac moralistu a nezamyslel sa nad tym ako to naozaj je…aspon to tak miestami vyzeralo.

    (Inak na temu iPhone som sa bavil som sa s kamaratom ,vystudovanym JUDR. takisto fanusik Apple ktory sa zaoberal temou odblokovania iPhonu hlbsie a povedal ,ze to neni nic nelegalneho bo ked to vyrobca moze zablokovat(co sa da brat tiez za celkom nelegalne kedze je to obmedzovanie uzivatela tak trochu spinavym sposobom) tak to ty mozes odblokovat.)Ucelom tohoto prispevku nebolo rozputat novu diskusiu…NEPISTE sem nic o iPhonu a jeho odblokovaniu ak sa nejaky taky mudrland najde dufam ze to Milan zmaze.Ak xcete diskusiu napiste mi mejl dam vam ICQ a mozeme pokecat….Nemohol som si ale odpusiti tuto ustipacnu poznamku:-)

    #117413
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Pisem z mobilu, takze v kratkosti:

    1. Dakujem za podporu vsetkym, ktori maju podobny nazor, ako ja, a nenechali sa strhnut davom.

    2. Stojim si za tym, ze zmienovane temy boli zamknute opodstatnene.

    3. Tema Brokenstones bola uzamknta po dohode s Dominikom.

    4. “Profesionalov”, ktorych iritujem mi je luto. Zrejme maju plno warezu.

    5. Apple rozhodne neporusuje ziadne ludske prava. Odblokovavanie poskodzuje AT&T. Ja hovorim, ze je svinstvo nabalovat sa na tom ich predajom u nas.

    6. Ten dlhocizny prispevok na 1. strane ani nestoji za rec. Rozhodne nesuhlasim.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.