Prechod z US účtu na SK účet v iTunes – problém s updatom aplikácií

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Prechod z US účtu na SK účet v iTunes – problém s updatom aplikácií

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #86149
    incompl_te
    Účastník (Participant)

    tak… nadpis v podstate komplet popisuje moj problem:
    kedysi, kedze som nemal ucet v banke, mal som itunes ucet vytvoreny bez kreditky… ako je ten navod aj tu, na macblogu a teda som bol v US store. neskor som ale potrebne udaje doplnil a s kreditkou presiel na SK store… vysledkom ale je, ze naprikla v tejto chvili mi itunes ukazuje 15 dostupnych updatov na aplikacie, no ked kliknem na zobrazenie, je tam len 1 update.
    ukazuje mi aktualizacie len tych aplikacii, ktore som stiahol so svojim SK uctom. skusal som sa prihlasit do US store, ze by mi ukazalo zvysne aktualizacie, no tam ma to neopravnuje na nakup… a teda mi ich nezobrazi.
    …any ideas?

    #312184
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Mas jen dve moznosti. Stahnout vsechny apps skrz sk ucet. A nebo prihlasit se do us uctu, stahnout updaty a znovu se prihlasit do sk. Jina moznost neni.

    #312185
    incompl_te
    Účastník (Participant)

    hej, to som uz tiez skusal, len sa trochu bojim… ked je aplikacia platena a stiahnem ju sk uctom, nauctuje sa mi znovu?

    #312189
    odklizec
    Účastník (Participant)

    No jasne ze jo. To je holt smula. Pokud za ne nechces znovu platit, nezbyva ti nez zustat fungovat na dvou uctech a prepinat se mezi nima. Nepohodlne, ale to sis mel rozmyslet, nez sis zalozil druhy ucet. Vsak si rikal, ze na us ucte jsi stahoval free apps, ne? Pokud to byly jen docasne free, tak mas smulu.

    #312192
    incompl_te
    Účastník (Participant)

    hm… a su to vobec dva ucty? moje apple id zostalo rovnake, je to na rovnaku mailovu adresu a vsetko… akurat som doplnil udaje o kreditke a prepol na sk, tak neviem, ci je to vyslovene iny ucet, heh…

    ano, stahoval som aj tie, ktore boli docasne free… vsetko som to pretriedil a v podstate mi uz zostali len aplikacie od lonely planet a naozaj sa mi nechce za ne platit 5€ za kazdu >_<

    #312197
    suley
    Účastník (Participant)

    takisto som prechadzal z US store na SK, v komunikacii s apple bolo jednoznacne napisane:

    When you change countries, you will no longer receive application update notifications in iTunes for the apps you purchased in your original country. However, you will still receive update notifications on your iOS device for any applications installed on that device. In addition, you will be able to download previously purchased applications again for free if they are present on your new country’s store. You will not be charged and the download will not appear on your Purchased page. If a previously purchased application is not available in your new country, you will not be able to download it again for free.

    #312206
    incompl_te
    Účastník (Participant)

    dakujem, to som potreboval pocut/citat :))

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.