Prasknutý display MacBook 2006

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Prasknutý display MacBook 2006

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    LackoB
    Účastník (Participant)

Čaute mám MacBook z r. 2006 zo septembra, a dneska, na Štedrý Večer mi na ňom praskol po celej dĺžke display. Oplatí sa mi to dať opravit, alebo mám kúpiť radšej nový hneď?
    Nevie niekto probližný cenový odhad? Na výmenu displaya, myslím.
    Díky vopred.
    Sewaste
    LB

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

120$ v USA

http://www.ifixit.com/MacBook-Parts/MacBook-13-3-Inch-LCD-Panel/IF186-050-4
    (ifixit bohuzial nedodavaju tovar na slovensko)

Sysellz
    Účastník (Participant)

Napis mi na email, dam Ti link, kde ho zozenies do $70 s postou.

Prajem pekne Vianoce inak :)

tankista
    Účastník (Participant)

chalani vy si robite snad prdel ze 120$ alebo 70$ :) mne praskol display na starom aceri a stalo to 10 litrov. Mam prasknute sklo na iphone a oprava stoji 100eciek. MOzno by si mal LackoB upresnit ci ti prasklo sklo alebo komplet display, tak ze nefunguje. V tom pripade siahnes velmi hlboko do penazenky.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@tankista
    a) na MacBook white (rok 2006) urcite ziadne sklo nebolo
    b) 120$ za lcd panel je uplne normalna legalna cena v americkom intrnetovom obchode (ziadna magia)

tankista
    Účastník (Participant)

tak schvalne ked sa mu to podari dat opravit, napis cenu kolko to stalo na slovnesku :) myslel som ze display je najdrahsia cast na notebooku :)

Bysto
    Účastník (Participant)

Tankista, vymena skla na IP stoji 60€.

LackoB
    Účastník (Participant)

Chlapci ste veľmi zlatí, že ste mi tu napísali toľko odpovedí. Ja žijem v Japonsku, v Sappore, máme tu Apple Store. Myslel som, že než tam zájdem tak sa opýtam na cenový odhad. Tak tam dneska pôjdem. Len mi to prasklo, ale dá sa na tom robiť, aj toto vyťukávam na ňom. Vyzerá to kus blbo, ale je to len kozmetická vada.
    Mám Vám potom napísať, že koľko ma to tu vyšlo? Teraz je ale yen dosť silný….
    Čau,
    LB

LackoB
    Účastník (Participant)

Šráci čaute

tak som bol včera v Apple store tu v Sappore. A výmena displaya stojí 70.000 yenov čo je cca 532 Euro.
    Takže kašlem na to, komp funguje…
    Sewastok

raul
    Moderátor

Vymena v servise je draha, ale ked si kupis display z ebay, zvladnes to doma podla ifixit vymenit aj sam…

PS: Szevasztok :)

LackoB
    Účastník (Participant)

Bratu ja ti verím, ale až také zlé to nie je. Pod stromček som dostal nový iMac, takže sa teraz vytešujem z toho a tento MacBook budem mať už len na cesty. Aj tak kúpim ten tablet a predtým než odídem z Japonska kúpim nejaký fajný MacBook Pro…
    Szevasz
    LLBB

LackoB
    Účastník (Participant)

Kúpil som ten display od iFixit a kámoš mi to spravil. Dík sto krát. V Apple Store za to chceli nehorázne lovky.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.