.PPS – Prezeranie PowerPointovych prezentacii bez Microsoftu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software .PPS – Prezeranie PowerPointovych prezentacii bez Microsoftu

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55046
    riso
    Účastník (Participant)

    existuje prosim nejaka moznost prezerat/otvarat pps subory bez officu od microsoftu?

    #109774
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    NeoOffice

    #109784
    dex
    Účastník (Participant)

    Ešte lepší ako pomalý NeoOffice je predsa iWork a Keynote :)

    #109793
    Nopix
    Účastník (Participant)

    dá sa prezentácia vytvorená v NeoOffice spustit v MS PowerPoint na Windows?

    #109794
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    ano

    #109809
    riso
    Účastník (Participant)

    Dakujem za odpovede zaujal ma ten iWork resp. Keynote nabrouzoval som to vyzera to dobre ale nemam nervy sa v tom hrabat a porovnavat s NeoOffice mohol by mi niekto povedat ci je to tiez freeware a preco je to pomalsie resp. nejake vyhody nevyhody lebo Neo je designovany tiez pre Mac a je nativ pozitiv na baze Openoffice – same vyhody mi to pridu ale som len laik ….

    #109810
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    NeoOffice je postaveny na prostredi JAVA, coz samo o sebe hovori o trosku menej sviznom behu samotnej aplikacie .. ale skor sa jedna o prvotne spustenie, tam sa chvilku caka, kym sa to nahra, potom praca s tym editorom je celkom normalna. Porovnaval som NeoOffice s M$ Office 2004 for Mac demo a nebol to velky rozdiel prace s tym. Co sa tyka Keynote je specialne jednoucelovy program prave urceny na prezentacie a nativne napisany pre MacOSX a je samozrejme rychlejsi, pretoze je napisany (aspon predpokladam v Objective-C), coz je nizkourovnovy programovaci jazyk podobny C/C++ a ako dobre vieme, programy napisane v tomto prostredi su neporovnatelne rychlejsie, ako napisane napriklad v JAVA. Ale Keynote kazdopadne nie je Free, na to bacha !
    Este taka informacia, pracuje sa na tom, aby OpenOffice bezal nativne v MacOSX bez nutnosti spustat X11 server, ale to je este stale len hudba buducnosti na niekolko rokov (1-2 min.), kym to bude realne pouzitelne.
    Do teraz NeoOffice vyvijali nadsenci a nedavno firma SUN priamo vycelnila 2 svojich vyvojarov, ktori sa venuju len cisto vyvoju a portovaniu funkcii z OpenOffice do NeoOffice, nakolko do nedavna bol NeoOffice vzdy o jednu verziu pozadu oproti OpenOffice ale dnes je to uz takmer rovnako. Diky bohu aspon za toto :)

    #109811
    riso
    Účastník (Participant)

    aha takze jedina frewarova moznost je neo ok aj tak sa mi viac lubi nastal vsak problem stiahol som si oba fajly NeoOffice-2.2.1-Patch-1-Intel.dmg aj samotny NeoOffice-2.2.1-Language_Pack_Slovak-Intel.dmg akurat oba mi hlasia pri instalacii ze sa nemozu nainstalovat na HD lebo tam nenasli Applications folder co je blbost. Kde robim chybu?

    #109821
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    lebo si musis stiahnut plnu instalaciu NeoOffice :) .. patch je uz len balicek s opravami, tam nenajdes komplet instalaciu.

    #109842
    ondratoral
    Účastník (Participant)

    Ad prohlížení prezentací z Keynote mimo mac: řeším to tak, že prezentace eportuji do PDF a na flashku si pro jistotu přidám nějaký PDF viewer.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.