- Toto téma obsahuje 24 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › PowerBook G4
macblogger: ja nechcem robit somarinky :) Presne ako pises chcem to cielit na urcitu skupinu uzivatelov o ktorych viem ze to potrebuju a nieco take inde nenajdu. Alebo proste cielit urcity obsah „niecoho“ na jednom mieste.
K tomu mac pro:
1. potrebujem nieco mobilne, pretoze nie som stale doma a 40 kg zeleza sa mi nechce prenasat :D
2. nesmierne sa mi paci iMac, preto asi si len ten vyberiem v buducnosti
Neviem ci ti pomozem-poradim ale sestre som kupil presne tento powerbook.
Lepsie ako ASUS ktory s arestarovaval-modra smrt a atd.
kupil som ho za 220 evri.Je v dobrom stave len baterku by trebalo kupit novu.Ale sestra pouziva hlavne doma na elektrike…
Bol tam Tiger ale dal som jej leoparda..je to celkom ok ale ako ked hra tie traposiny na FB kde treba flash tak sa jej ventilatory rozhucia..Ked pozera videa cez youtube tak je to dake spomalene…Ako na photoshop je to ok..
Tu na fore so msa spytal ci tam rozbeham adobe master 4..Vraveli ze 2 jku hej a aj 3 jku…
A slape tam v pohode aj 4 rka..
Ako pomalsie to nacitava oproti mojmu macbooku black ale ide to…
Co so mtym chcel povedat…pre zacitocnika je to ok book..Ako fotky internet maily..Na to jej to staci a viac ani nerobi…Ale tebe na programovanie to asi nebude vhodny book…
Inak ten inzerat ten je ok dobre vyzera aj ok cena:ale skus po dakom s intelom kuknut..Za 550 som videl macbook black.:Ale neviem kde…
Kvalitnu aplikaciu podporim, ide mi hlavne o profit.
Mac Pro ber ako priklad.
macblogger: myslim si ze casom sa urcite dohodneme ;)
@macblogger mas tam aj variantu UK/DE, co je tak akuratna alternativa pre kupu v podobe ebay uk/de.
A mas pravdu, 10mb disk z pred „par“ rokov, ktory tie roky z vacsej casti prestal v sufliku funguje aj mne(minimalne by mal, ak by som mal nejaku divnu potrebu ho zacat pouzivat). Disky v notebookoch, este k tomu takto stare, s ktorymi sa skutocne pracuje a nejake to G prezivaju? Urcite by som si na to nevsadil.