power macintosh 7100/80

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware power macintosh 7100/80

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    ffgcko
    Účastník (Participant)

Ahoj, potrebujem pomoc od skusenych jablckarov

dostal som darom od kamarata tento muzealny kus ale nestastnou nahodou som ho pokazil a neviem jak ho zapnut. Symptom: zapnem na zadnej strane napajacie tlacitko, vpredu ledka na 1 sekundu blikne a zdroj sa vypne. Skusal som uz vymenit baterku , povytahovat vsetky pamate ale stale to robi to iste.
    Ked som ho dostal tak vsetko bezalo ok, len pri skumani ze co je to to zadne tlacitko som ho stlacil mac sa vypol a odvtedy ho neviem zapnut :(, typujem vadny zdroj
    moze mi niekto odborne helpnut alebo zapozicat zdroj do power mac-a 7100?
    dik

ffgcko
    Účastník (Participant)

Hm, fakt nikto nevie poradit pls? aspon naviest na spravnu cestu ze ako postupovat s ozivenim, neviem vygooglit ani zapojenie konektora na mac zdroji, takze neviem ci mam zacat rozoberat zdroj alebo som odpalil mother board alebo je chyba len v zapinacom tlacitku

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Ja mam doma starucky Macintosh Performa 5400. Ten ma tiez vzadu ten vypinac. Ale je to skor nieco ako poistka – pocitac sa zapina power tlacidlom na klavesnici. (ak je to pre teba samozrejme tak sorry len ti to tu pre istotu napisem pred tym nez to cele rozoberes … :)

ffgcko
    Účastník (Participant)

No to zapinanie s kbd viem ale to mi robi to iste, ze len blikne ledka a za 1 sekundu sa zdroj vypne
    mac-a som uz kompletne do sroba rozobral a zlozil aj baterku som z mobilu pripajkoval na tu co tam bola na mother boarde a mala 2V a docital som sa ze ked nema 3.6V tak to ani nezapne ale stale som na mrtvom bode
    ak sa tu najde nejaky uspesnejsi googlista a povie mi zapojenie alebo schemu power macu 7100 zdroja tak budem happy

renad
    Účastník (Participant)

skús toto:
    http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/28329/Apple_PowerMac%207100.html
    a klikni potom na:
    Download >> To download the file, please, click here ! << Download

ffgcko
    Účastník (Participant)

dik za link , je tam pekne popisane symptom a riesenie change power supply :) ale odkial zobrat iny power supply?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.