Pouziva tu niekto MacKeeper ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Pouziva tu niekto MacKeeper ?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    Príspevky
  • #85350
    zmija
    Účastník (Participant)

    Len tak nahodou som to nasiel na nete tak som si to nainstaloval. Podla nich to tu mam dost bordelove :) je to good aplikacia ? Mam si dat opravit problemy ? Dik

    #308522
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    Ja osobne som to nepouzival a ani nemam potrebu. Ak potrebujes nejaku antivirovu ochranu koli dobremu pocitu vyskusaj Avast free pre Mac je to renomovana spolocnost narozdiel od niecoho neznameho.

    #308527
    olo999
    Účastník (Participant)

    ja pouzivam cybersecurity a som nadmieru spokojny bezi to a ani o tom neviem ale je to za cash …

    #308528
    hatto
    Účastník (Participant)

    na MacKeeper mi vadi ta ich vtierava reklama, vyskakujuce okna z prehliadacov ze moj pocitac potrebuje precistit… je mi to maximalne nesympaticke. keby to bol kvalitny soft, ktory sa oplati, tak nepotrebuju TAKMER ziadnu reklamu, odporucania uzivatelov by stacili

    #328578
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Ake mate s tym skusenosti ? Download je zdarma ale nejako sa mi to nezda, ked je to taka skvela app ako ju oni chvalia a na reklamu davaju brutalne vela penazi, preco by ju davali zdarma ?

    #328584
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Podla mňa je to taká sračka ako sú na windows tie Clean-Up a Registry Cleaner … proste zaserie ti to všetko úplne a už si v tom až pouši!

    #328591
    raul
    Moderátor

    MACKEEPER je BALAST, PODVOD

    NEINSTALOVAT

    je to nieco ako virus-takmer ransomware, robi to bordel, tvari sa to dolezito, naschval to nici funkcne veci (musite zadat admin heslo) a potom pyta peniaze za opravu.

    URCITE NEINSTALOVAT: ak sa vam to uz podarilo, GL pri odinstalovavani. Uz len pri uninstalle zistite, ze nie je vsetko “kóšér”

    (ps. JFK: je to horsie. Tie registry cleaner su aj spolahlive… Na mac napr Onyx alebo este jedno, akurat neviem teraz nazov, bolo platene (update: je to Clean my Mac, dik, gman)… Takze ak chcete nieco spravit, stahujte onyx.)

    #328599
    gman
    Účastník (Participant)

    raul, to druhe bude asi Clean My Mac. je to fajn

    #328606
    JFK.
    Účastník (Participant)

    CleanMyMac používam aj Onyx sem tam raul, ale to je cache cleaner, kedže register tu budeme hľadať asi márne :D
    Myslel som tie sračky na windowse, proste naťahá ti to malware, Trojanov….
    Viem ze aj na windows sú kvalitne ( SpyBot Search&Destroy…)

    #328608
    raul
    Moderátor

    jfk: je mi jasne, ze na macu nie su registre. Inak sme sa pochopili :)
    Mozno som mohol napisat, ze: “Tie registry celaner su na windows aj spolahlive”, ale naco, ked na macu nie su registre. :)
    vieme, o com sa bavime, to je hlavne…

    #328618
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Mackeeper?! Preco myslis, ze reklamu nan vyhadzuje prave na pochybnych strankach? Lebo je to podvod! Vygoogli si ako sa toho bordelu zbavit a uz nikdy, never, ever NIC TAKETO neinstaluj!

    Mac nepotrebuje ziadny antivir ani cistic. A uz vobec nie Mackeeper, co je podvod ako hrom.

    #328662
    iTuxx
    Moderátor

    jozef: ale taky CleanMyMac nie je na zahodenie, vymazava programy komplet, odstranuje temp subory a z USB klucov a pamatovych kariet vymazava .Trashes a ine bodkove subory, ktorymi OSX zasiera vymenitelne media.

    #328670
    ruidos
    Účastník (Participant)

    a appzapper ?

    #328685
    sa
    Účastník (Participant)

    Rychlo prec s nim. Doslova ho neodporucaju ani v mac servisoch.

    #328690
    wings400
    Účastník (Participant)

    s antivirom je to tak, ze ak by clovek nestahoval warez a neklikal na vsetko o com si nie je 100p isty co to je, tak ani na windows by nebol potrebny. ja mam doma jedno pc na ktorom len sem-tam internetujeme, a nic “take” nan nestahujeme a funguje bez antiviroveho softu uz asi rok.

    #328749
    iTuxx
    Moderátor

    ruidos: appzapper je v poho. Ale ten, pokial viem, len odinstalovava soft. Pouzival som ho na SL. Potom na Lione som zacal CleanMyMac a Appzapper u mna stratil vyznam.

    #328757
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    iTuxx – netvrdim, ze nie, ale osobne som takyto soft nikdy nepotreboval a Mac, cuduj sa svete, funguje bez problemov cele roky. Uzivatelske konto co mam bolo prenesene uz od PowerMac G4 Quicksilver (rok 2004) cez PowerBook az po dnes od 10.3 Panther na PowerPC az na sucasny MBP.

    Bez cistenia. Bez extra udrzby (ok, zo 2x Onyx). Sem tam s rucnym precistenim Preferences a Application Support od nepouzivanych suborov nepouzivanych aplikacii. Nic viac.

    #328759
    majdy
    Účastník (Participant)

    Ja používam AppCleaner, má pekné a jednoduché prostredie, slúži na odinštalovanie veci a mal by vymazať všetko čo po aplikácií zostane, moja skúsenosť je ale taká, že som po vymazaných aplikáciach ešte hlboko v knižnici niečo našiel. Sú Appzapper, alebo CleanMyMac v tomto lepšie?

    #328785
    akiba
    Účastník (Participant)

    ja pouzivam CCleaner.AppCleaner,Clean My Mac a Onyx na novom OSX 10.8 mi nedovoli stiahnut ,a ak by som chcel tak musim zajst na Bezpecnost a sukromie a dat povolit na Odkialkovek,hm :-( . ma niekto CleanMyDriver ? a ste spokojny ?

    #328787
    ruidos
    Účastník (Participant)

    a vas nazor na app Gemini ?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.