Potrebujem updatnut fw na 2,1 bez toho, ze dam applu cislo karty.

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Potrebujem updatnut fw na 2,1 bez toho, ze dam applu cislo karty.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    Príspevky
  • #58879
    ViRPo
    Účastník (Participant)

    Ahojte,
    Snad sa neopakujem, a nezakladam duplikovanu temu, potrebujem poradit, ze ako sa da kupit firmware 2.1 bez toho, aby som zadaval kod karty…. kod karty = unLIMITED stahovania … cize apple mi moze vybielit ucet, nevravim ze mi ho vybieli, ale uz len ked sa dostane niekto do mojho uctu moze kupovat a kupovat….

    da sa nejako inak kupit ? trebars naj by bol PayPal, ktorym zaplatim hned a hned by som mal aj firmware….

    alebo itune gift card kód, ale problém je ze neviem kde ho kupit… a da sa vobec cez nen upradnut ? ozaj cez tu gift kartu mozem kupovat hocico v apple ze ? ale ked mam na SK kred. kartu, mozem iba aplikacie ?

    dakujem

    #132282
    pedro
    Účastník (Participant)

    v prvom rade.. naco ta paranoja? unlimited strhavania? kto by sa preboha dostal do tvojho uctu? trosku doveruj bezpecnostnym certifikatom co pouziva itunes.normalne sa zaregistruj s kreditkou a basta. (ak nemas kreditku,alebo compatible debetku tak ti ani paypal nepomoze)
    a btw dufam, ze sa bavime o ipod touch fw, lebo iphone fw je zadarmo.

    #132284
    ViRPo
    Účastník (Participant)

    jj, o ipod touch firmware, vies proste uz sa mi stal jeden problem, a nechcem aby sa stal dalsi….

    najlepsie by bolo poradit nejaky shop, ako http://www.ituneshop.net co ti da ciselko realtime ale tak na do 40dolárov

    dakujem

    p.s. a ta pranoja mala byt: UNlimited stahovanie ==> neobmedzene kupovanie hudby atd proste ze mi vystavi kreditku

    este raz dakujem vopred

    #132285
    Aleks
    Moderátor

    Po tom ako sa zaregistruješ a kúpiš update sa dá zmeniť údaj o karte. Ak to pomôže.

    #132286
    marek
    Účastník (Participant)

    pripadne pouzi virtualnu kreditku ale ajtak uber z paranoje

    #132292
    ViRPo
    Účastník (Participant)

    aka virtualna kreditka ?

    #132294
    pedro
    Účastník (Participant)

    ale stale nechapem kto by neobmedzene kupoval hudbu.. ak by si sa tak panicky bal o bezpecnost udajov, tak potom by si nikdy nemohol nakupovat na internete,nikde sa registrovat atd..
    ak sa ti stal taky problem ze ti niekto “ukradol identitu” a zneuzil tvoju kreditku, mal si reklamovat u banky a peniaze by si dostal naspat.

    #132298
    marek
    Účastník (Participant)

    virtualna kreditka je doplnok k normalnej kreditnej karte, ale osobne ju zatial nemam len som si vsimol tu moznost, s tym ze je urcena na platenie na internete

    #132382
    Hypnotize
    Účastník (Participant)

    ale ved zo slovenska sa neda updatnut na 2.0 verziu, nie? teda aspon mne nejde registrovat sa aj ked zadam cislo kreditky…ked mi viete nejako pomoct budem velmi vdacny, kludne tych 10 dollacov za app store zaplatim :)

    #132383
    Anathos
    Účastník (Participant)

    Ak mas paypal ucet, tak si kup GiftCard a zaloz si ucet v UK, US atd:
    http://www.globalgiftstores.com/

    Najlepsie je to s nimi riesit online cez nejaky chat, pretoze giftcard kody platia len 6 hodin. (gmail chat)

    #132389
    Hypnotize
    Účastník (Participant)

    mam paypal ucet ale 50 dollarov za spristupnenie itunes store sa mi zda vela…nie su nejake spravy z applu, ze sa chystaju spojazdnit itunes store aj v europe, konkretne na slovensku? ci sa toho nikdy nedockam a navzdy zostanem uviaznuty na svojom 1.5 sw? alebo, ze sa na novy rok chystaju spravit nejaku 3.0 verziu a 2.0 bude zadarmo na stiahnutie ako update?

    #132393
    wbear6
    Účastník (Participant)

    tak skus zadat do google fw2.0 download, ja som nasiel :D

    #132394
    Hypnotize
    Účastník (Participant)

    ok, ale pochybujem, ze instalacia 2.0 vyriesi moj problem, kedze si potom nebudem moct z app storu nic stahovat…alebo ako to funguje? ti, ktori mate uz app store vstavany mozete downloadovat aj bez uctu?

    #132398
    Aleks
    Moderátor

    Treba mať účet ale už pár mesiacov predsa je iTS aj pre Slovensko (dá sa registrovať aj bez karty, keď klikneš na nejakú free app a keď sa ťa spýta na účet dáš vytvoriť).

    #132401
    Hypnotize
    Účastník (Participant)

    takto to robim, najprv sa mi zobrazi slovenska stranka ci sa chcem registrovat, idem dalej, vyplnim vsetky udaje a potom sa mi ukaze ta stranka s kreditkou a dalej sa neda

    #132402
    Aleks
    Moderátor

    Otvoríš store > vyberieš Slovensko > neklikneš na založenie účtu ale na ľubovoľnú free app > chce to prihlasovacie alebo vytvoriť nový účet > dáš vytvoriť nový účet > vyplníš prvú stranu > na druhej je okrem možností Visa, MC a Amex aj None.

    #132404
    Hypnotize
    Účastník (Participant)

    vdaka, uz to mam, nevsimol som si tam tu moznost none. aj tak sa na to asi vykaslem a nehacknem (nevedel som najst lepsi vyraz, hackeri odpuste, ze vasu tazku robotu som ponizil na nejake nezakonne upgradnutie firmwaru :) ) to. hned prve prispevky na niektorych zahranicnych forach typu i killed my ipod touch 32 GB ma rychlo odradili :) radsej si pockam na legalne stiahnutie, ked sa teda niekedy dockam…

    #132413
    lre
    Účastník (Participant)

    Skus najst niekoho to uz updatoval firmware na 2.1. Mne ked sa nedarilo urobit update cez win mojej sestre tak som to pichol do svojho MBA a tam to nic nechcelo ani nestahovalo firmware iba ho updatlo.

    #135705
    erno930113
    Účastník (Participant)

    sathnui si ho z t.mobile

    #135973
    buty
    Účastník (Participant)

    Ahojte,
    neviem ci to je blba otazka ale uz si neviem dat rady. Zil som xvilku v US. a tam som si kupil iphone a ipodtouch, ipodtouch sa mi viac pacil a preto som si ho nehal a momentalne som na slovensku. Este ked som bol v amerike tak som si ho update – tol na verziu 2.0 , vsetky aplikacie free , a aj co som si zaplatil isly v pohode , vsetko slo ako malo , ibaze ked som prisiel na svk ako som spominal tak prisiel novy update na 2.1 a ten som si xcel stiahnut. No a tu sa vyskytol problem. Ja som sa legal registroval v itunes v amerike, mal som tam aj moje cislo kreditky a vsetko, ibaze ked som tu doma tak mi moja kred. karta nefunguje alebo proste nepodporuje do itunes na slovensku , lebo automaticky ma to preplo na slovensky ucet. Najvacsi problem je ze moj ipod sa ani nezapne a pri zapati ako vsetci vieme je tam zakaldna obrazovka(pripojte kabel do itunes)
    PLS vie mi niekto poradit co ted???budem velmi vdacny , lebo som tam mal dost skvelych zaplatenych apps

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.