potrebujem MAC OS Snow Leopard

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software potrebujem MAC OS Snow Leopard

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 35 )
  • Autor
    Príspevky
  • #98319
    KKatka
    Účastník (Participant)

    potrebujem upgradnut moj iMAC z 10.5.8 na vyssiu verziu, bohuzial, neviem na sk zohnat instalacne cd, ked som im volala, tak mi operatorka povedala nech si to kupim cez ebay. Neviete mi niekto predat vasu instalacku ak ju mate?! Alebo aspon poradit co si mam zhanat, upgrade na este vyssiu verziu ako je snowL nemozem, musim upgradnut jedine o jednu verziu vyssie, a ak by som mala instalacne cd tak mozem skocit aj o dve verzie hore? alebo aj na najnovsiu? spravne?

    #375532
    Drevoplech
    Účastník (Participant)

    Aky mas konkretne model iMAC-u? Mozes rovno skocit na najvyssiu verziu ak ju tvoj iMac podporuje.

    #375537
    KKatka
    Účastník (Participant)

    iMac 9,1 mam…..mozem s tymto skocit na vyssiu ci ako to zistim, tieto veci su mi cudzie

    #375538
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Podla toho co pises by si mala mat iMac 20 alebo 24-inch, Early alebo Mid 2009 a na tychto modeloch mozes upgradovat priamo na OS X Mavericks.
    Problem je ze Mavericks sa da stiahnut z AppStore ktory je ale dostupny az v Snow Leopard, cize v OS X Leopard ktory mas teraz ty AppStore nenajdes.
    Mozes bud :
    1.) Stiahnut Snow Leopard niekde z torrentov a nasledne si z AppStore stiahnut Mavericks a hned upgradnut
    2.) Pohladat na torentoch priamo Mavericks, urobit bootovatelne instalacne USB a upgradnut priamo z neho

    Kazdopadne ak tvrdis ze sa v takychto veciach nevyznas, bude to pre teba problem a poradil by som ti aby si vyhladala niekoho kto by si s tym vedel rady

    #375540
    KKatka
    Účastník (Participant)

    ano mam 20inch, ako ak by som mala instalacku nebude problem ale to bootovatelne instalacne usb- no neviem…ale mne by stacil aj ten snow leopard, chcem to koli novej verzii photoshopu, je pre 10.6.8 a vyssie.
    ak si ju stiahnem z torrentu tak potom v pohode dokazem upradnut na vyssiu legalnu verziu? a este taka vec, je este vobec snow leopard v torrente k dostaniu, lebo neviem najst….a nehrozi nieco pri istalacii torrentu s tym,ze to bude nejak narusene alebo nekompletne?! a este jedna vec- nepridem pri instalacii o ziande veci v pc?! dakujem

    #375544
    KKatka
    Účastník (Participant)

    apple store nemozem, nemam adresu v danej krajine a ked som volala tak mi doporucili ebay:0)

    #375550
    suley
    Účastník (Participant)

    mozem pozicat DVD so SL. odkial si?

    #375564
    KKatka
    Účastník (Participant)

    Sulej- mas oroginal ? ja by som bola rada- od Serede som.

    ja sa snazim ziskat cd legalnou cestou,ale bohuzial na sk nemozna vec. tato verzia nie je tu asi uz nikde, priamo zenska na ich usa infolinke mi povedala nech si to kupim cez ebay, pretoze na sk to nezozeniem urcite, ked som videla to postovne tak za to by som mala aj 5 instalaciek, a teraz…kupim si to a pride mi nejaky odpat?!

    #375566
    KKatka
    Účastník (Participant)

    ten step by step by ma zaujimal! lebo ja to potrebujem ako sol a najlepsie legalne:-)

    #375567
    joer
    Účastník (Participant)

    Inteligent Baltazar akosi stratil rec. Ono to Katka nie je take jednoduche ako si to on mysli. Robim s Macmi od 94 roku a viem o com hovorim.

    #375573
    KKatka
    Účastník (Participant)

    ved ja uplne chapem,ze to nie je jednoduche, pretoze tu instalacku hladam uuz asi 3mesiace a nik ju nema, pislala som do ccc apple servisu ci ani tam nahodou nepomozu … a ani tam nepomohli. alee, teraz som pisala s jednym co mi kamoska dohodila , a ze ma novu verziu instalacku , a ze pozicia?! je to ok nainstalovat na moc pc?! nebudem mat pomaly alebo nic nehrozi?! inak viete aj nieco poradit na precistenie celeho compu, od nepotrebnych zloziek (ci ako to mam pomenovat?)

    #375574
    joer
    Účastník (Participant)

    Nie kludne instaluj, len aby bol na tvoj typ iMacu. Ono Apple mal taku divnu politiku ze OS bol na DVD dodavany vzdy k urcitemu typu Macu. Takze instal DVD k MacBookuPro nemusi fungovat na iMacu tvojom.
    Ziadne postihy ti nehrozia. Preto sa stahuje SL retail aby si nemala takyto problem.

    #375575
    joer
    Účastník (Participant)

    Inac ked ho hladas uz tri mesiace, mohla si ho uz kupit s ceskeho Applestore a niekto ti ho mohol s Ciech doniest alebo poslat. Aby som sa zrozumitelne vyjadril, niekto kto zije v Cechach( nejaky znamy, rodina) si ho da poslat na svoju adresu a potom preposlat tebe postou.
    http://store.apple.com/cz/product/MC573Z/A/mac-os-x-106-snow-leopard?find=Sno

    #375576
    KKatka
    Účastník (Participant)

    ja mam iMac…a ked on ma dajme tomu macbook tak to nie je dobre, hej?! mna z toho uz porazi, zle to ten apple vymyslel..co by sa im stalo ak by si to clovek kupil na ich stranke a stiahol by si to do pc?! ved milion ludi uz vie co je paypal

    #375577
    KKatka
    Účastník (Participant)

    ano ano , ja uz 2 mesice cakam na cd z UK ale kamoska je nejak stale zaneprazdnena a zabuda na mna, ze ja som tu a cakam:-)) cize to som vzdala…ochota za vsetky drobne:-)

    #375578
    joer
    Účastník (Participant)
    #375579
    joer
    Účastník (Participant)

    Potom po vycisteni a odstraneni duplicitnych suborov restartni s instal DVD so SL zasunutym v PC, drz ALT alebo C myslim, nabootujes s DVD, otvor DiskUtility a daj opravit Permision a RepairDisk.

    #375580
    suley
    Účastník (Participant)

    KKatka ja mam Macbook Pro, ale nemyslim si ze by to mal byt problem. Som z BA, mozem poslat postou.
    suley.sk zavinac me bodka com

    #375582
    baltazar
    Účastník (Participant)
    #375584
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Ak si tie DVD mal pribalene s Macbookom ako instalacne disky tak to jej nepomoze pretoze je to viazane len na radu Macbook Pro a ona ma iMac. Jedine ze by si si ich dodatocne dokupil ako krabicovu verziu.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 35 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.