Poraďte ochranné sklo na iphone 6

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Poraďte ochranné sklo na iphone 6

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    Príspevky
  • #103417
    Adina0501
    Účastník (Participant)

    Ahojte dostala som k Vianociam predčasne iphone 6 hľadám vhodný ochranný kryt na displej nie fóliu ale z skla mala som taký na iphone 5 z firmy spigen bol parádny ale čitala som ze na iphone 6 je problémový zo spigenu je krátky tak som pozerala z firmy zagg ale tiež má vela protichodných reakcii hlavne vraj zložitá inštalácia tak ak máte niekto niečo dobré na displeji poraďte ale ako hovorím nie z fólie ale skla…

    #398170
    Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

    Načo kupovať jeden drahý, keď ho potom poriadne nenalepíš? Ja to robím tak, že na Ebay objednám niekoľko lacných od viacerých predajcov a potom, s ktorým budem spokojný budem objednávať. Neviem o čo lepšie je sklo od Spigen alebo Zagg oproti noname skiel.

    #398173
    Adina0501
    Účastník (Participant)

    Drahá hračka potrebuje kvalitnú ochranu to je môj názor od spigenu sú špičkové veci obal aj sklo som kúpila cez americký amazon lebo to vyšlo oveľa lacnejšie aj s poštou ako u nás a musím povedať že sa tá investícia vyplatila lebo ani po dvoch rokoch ani sklo ani obal nemá jediný škrabanček ale obal je z hliníka a nezanecháva žiadne otlačky jednoducho super ….. Na iphone 5 odporúčam a to mi dvakrát spadol mobil na zem displejom napred ….. Niet čo dodať …

    #398176
    P1x3L61
    Účastník (Participant)

    Tieto drahé ochranné fólie/sklá sú akurát tak obchodný trik na ľudí ktorí majú prehnanú potrebu chrániť kus plastu a hliníka.. Mal som fóliu za 13€, vydržala pol roka normálneho zaobchádzania, potom som si kúpil 3x fóliu za 0.99c z ebayu, kvalita taká istá, displej samozrejme ochráni (nemá na výber keď je na ňom nalepená, že áno) a vydrží tiež približne pol roka – rok.

    #398182
    ????
    Účastník (Participant)

    lepit foliu na oleofobny povrch? preco?

    #398183
    re88ne
    Účastník (Participant)

    Ma niekto zaujem o temperovane skla ?
    iPhone 6 – 4€
    iPhone 6+ – 4,50€

    #398184
    Stormtrage
    Účastník (Participant)

    Načo. iPhone je obyčajny spotrebny material a teraz je to asi v mode prehnane chranit telefony roznymi foliami a sklom.Ked drbne nazem tak či tak sa rozbije.Ja mam origo apple case na 5S ktory je tenucky,odolny a prijemny na dotyk a nič viac.

    #398192
    re88ne
    Účastník (Participant)

    @stormtrage
    Je to sice spotrebny material ale ja som na tom tak, ze veci na ktore si zarobim si aj vazim a apple vecicky urcite niesu lacna zalezitost a tak sa snazim udrziavat ich … Tiez ak sa dobuducna rozhodnem nieco predat aby dalsi majitel mal radost z minimalne opotrebenej veci ;)
    Neznamema, ze ked kupim mobil ma byt oskrety a pod.
    Ale samozrejme davat prehnane peniaze za akoze “original” case a screen protecotry je prehnane … V apple obchode stoji kryt aj 40-50€ na 6 plus co je urcite padnute na hlavu no ludia to kupuju … Nazvyme to ze je prestiz :D ja si radsej obmenim viac krytom za menej penazi :)

    #398195
    Stormtrage
    Účastník (Participant)

    Ved ja nehovorim že si ho nevažim a ani mi ho bohužial nekupila mama alebo tatko len hovorim že si nerad kazim zažitok z noveho telefonu tym že ho zabalim do folie a pancieroveho puzdra.Akože “original” ? :D Vidno že si ten case v rukach ešte nemal. Minimalne na 5s. Mal som tolko roznych obalov a podobnych casov a ani jeden sa na ten koženy od applu nechytal.Telefon zažil vela kaskaderskych kuskov a obal vyzera super a telefonu nič nieje.

    #398197
    re88ne
    Účastník (Participant)

    Praveze som drzal a aj pouzival a urcite to nema hodnotu tych 40€ ! Ked vychadzala 5ka tak som si povedal, ze skusim nieco kvalitne… Bol zniceny a roztahany po 2 mesiacoch a dal som sancu este raz a kupil som dalsi a rovnaky scenar takze uz ma nikto nepresvedci
    Nech si hovori kto chce co chce …

    #398200
    GasThan
    Účastník (Participant)

    takze najprv re88ne mas este tie temperovane skla na 6tku ? mal by som zaujem ale o dve
    a za druhe ked som kupil 5S chcel som si tiez to original puzdro od apple kupit no v samotnej predajni iStores v TT mi povedali ze strasne sa osuchavaju a nicia ze nech to nekupujem ….no na iPhone 6 som si zobral ten silikonovy od applu a ten musim pochvalit …ale teraz mam od CELLULARLINE taky priesviny zakupeny tiez v iStores a fakt parada, telefon je chraneny a stale vyzera ako iPhone ;)

    #398201
    re88ne
    Účastník (Participant)

    Gasthan
    Ano mam :) napis email (mam ho v profile)

    #398214
    Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

    @GasThan: OT, ale chcem sa opýtať, ako si spokojný s kvalitou toho silikónového obalu od Apple. Nikde sa totiž neviem dopátrať k nejakým skúsenostiam od užívateľov. Neopotrebúva sa nosením vo vrecku? Ďakujem.

    #398216
    vlastr
    Účastník (Participant)

    Adina0501: kupil som si na alze toto sklo a som spokojny. Instalacia je jednoducha. Jedina vec co by ti mohla vadit je, ze sklo ma o nieco mensi rozmer ako predna strana telefonu. Sklo teda chrani viac menej len sirku dotykovej plochy a tie okraje nie… Ak by si chcela odfotim ti to aby si vedela co myslim.

    http://www.alza.sk/screenshield-tempered-glass-apple-iphone-6-d2222654.htm

    #398217
    Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

    Jasné, že má menší rozmer, keďže je sklo po okrajoch zahnuté.

    #398219
    Neolog
    Účastník (Participant)

    O nejakom skle ktore by prekryvalo aj tie uz spominane zahnute okraje nahodou niekto neviete? Pretoze sa mi to esteticky vobec nepaci pokial je to sklo mensie…

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.