vysvetli mi niekto preco vsetci tak strasne lipnu na tej slovencine? stale to akosi nedokazem pochopit. na mac-och bezim nejaky ten piatok a nikdy som nelokalizoval 8)
basman: uvazoval som aj ja a nejako nechapem. A to vravim ako clovek, ktory na tej lokalizacii aktivne pracoval. V pripade iPhone fajn, to chapem, vela ludi si vystaci s dodavanymi aplikaciami (a tie doinstalovane maju tak jednoduche rozhranie, ze anglictina nevadi).
Ale v pripade Mac OS X? No fajn, mas lokalizaciu systemu. A? Co teraz? Do menu clovek aj tak lezie minimalne, skoro vobec (ja teda osobne neviem, co by som tam moc hladal). V System preferences sa nastavi siet, maximalne klavesnica a opat, clovek tam moc nelozi.
VSETKY aplikacie, dokonca aj v lokalizovanom OS, su tak ci tak v anglictine a par dalsich jazykov, slovenske mutacie zratam na 2 rukach vratane Adobe produktov.
Mozem teda vediet jediny dovod lokalizovaneho OS, ked clovek je aj tak 95 % casu v aplikaciach (anglickych), na bezne potreby klika na ikony a tlacidla – v prehliadaci, mail.app, iTunes (jazykovo nezavisle, netreba vediet ani zatat) a kopa vyrazov v tej systemovej „anglictine” je natolko internacionalna, ze pokial clovek nezil poslednych 20 rokov v jaskyni, MUSI pochopit ich vyznam.
Poznam ludi, co anglicky nevedia vobec a nemaju problem. Dokonca strihaju vo Final Cute…
Autor
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!