POMOC: Sekanie Imovie11 Macbook Pro 17 2010!!! a scrollovanie Inertia – Problém grafiky / HW ???

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware POMOC: Sekanie Imovie11 Macbook Pro 17 2010!!! a scrollovanie Inertia – Problém grafiky / HW ???

Zobrazujú sa 4 príspevky - 21 až 24 (z celkového počtu 24)
  • Autor
    Sanata
    Účastník (Participant)

Okej, tak toto fórum mi teda zatial moc nepomohlo, nechápem ako sa tu nedokáže nájsť nikto ochotný s macbookom pro model 2010 (okrem Objectivu)… Vyskúšal som aj iné videá, konkrétne dáke filmy a pal. video a pri niektorých to nesekalo…Ale zas čo som cez quicktime x nahral screen video vo fullhd, tak to takisto rovnako strašne sekalo v iMovie… Proste ináč ako porovnavím na rovnakých strojoch sa NEDÁ vylúčiť HW chyba, tak sa už prosím dakto prekonajte a kontaktujte ma.

ĎAKUJEM

Sanata
    Účastník (Participant)

Okej, tak, konečne som sa dostal k druhému človeku, čo má macbook pro 2010 core i7 4GB RAM 500GB HDD, ktorému neseká preview, ale iMOVIE 11 mu seká v podstate rovnako. Takže to vyzerá na dáky vážny problém v ovládačoch, alebo jadre SW… 3 macbooky pro 2010 s rovnakým problémom asi vylučujú HW chybu, jedine ak by všetky trpeli rovnakou…

Neviete niekto, kde konkrétne by som mohol kontaktovať kompetentných ľudí z apple (programátorov…), čo sa budú seriózne zaoberať s týmto problémom?? Napísanie do apple diskusie je mrtvé a na nič…

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Napis mail na sjobs@apple.com ;)

Produktivnejsie ale asi bude ked priamo skontaltujes support: https://expresslane.apple.com/GetproductgroupList.do?PRKEYS=PL147
    Alebo napis feedback a vyber si tam „bug report“ : http://www.apple.com/feedback/imovie.html

Sanata
    Účastník (Participant)

Díky za linky, napísal som feedback na iMovie, tak som zvedavý, či to na dačo bude platné… Ten express line mi nepomohol, keďže ešte momentálne nemám apple care (ale raz bude určite) a 90 dní som už žiaľ prešvihol :(

Keď nie, napíšem aj Stevovi :D

Zobrazujú sa 4 príspevky - 21 až 24 (z celkového počtu 24)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.