POMOC s Mackeeporom – virusom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software POMOC s Mackeeporom – virusom

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #89526
    chalupar
    Účastník (Participant)

    Zdravim,

    mam takyto problem:

    Pred nejakym casom sa mi odrazu zacala zobrazovat reklama na jeden program na vsetkych strankach – Mackeeper. Vsade mi vyskakuju pop ad ze : Are your Mac slow? Make it faster with mackeeper.

    To by bola este znesitelna vada, ale co je uplny vyrchol! ze mi nejdu videa na youtube! Skratka, pri vacsine videach (hlavne tych co nie su cez vevo a pod oficial kanale) mi vyskoci opat reklama na Mackeeper (na videu dole + vpravo od videa stvorec) a video sa po par sekundach zasekne a uz nejde.

    Vravim si ok, mam tam nejaku pliagu, tak reinstalujem mac.

    Premazal som disk naistaloval nanovo mountain lion a cuduj sa svete, vsetko pokracuje. Vsade reklamy na mackeeper, youtube nefunguje…

    Nemate s tym niekto skusenosti? Dokonca ani na googli som sa nedopatral odpovede…

    este jedna vec: Predtym ako som preinstaloval Mountain Lion som mal pocit ze sa to cele zacalo potom ako som si stiahol flash player. A asi to tak naozaj bude, pretoze po reinstale v safari nie je flash player ale v napriklad chrome je, a skratka v safari niektore videa cez youtube idu a niektore vyzaduju naistalovat flash player (tomu tiez celkom nerozumiem preco niektore idu a niektore chcu flash). No a tie videa ktore chcu v safari ten flash, su prave tie ktore ked prehram v chrome tak vyhodia Mackeeper reklamu a nejdu po chvili…

    dakujem za kazdu radu

    #332927
    trondheim
    Účastník (Participant)

    Donedavna som bol velkym odporcom adblockerov, ale uz som to tiez nevydrzal a prinutila ma k tomu len a len ta otravna neustale-na-kazdej-stranke zobrazujuca sa reklama na mackeeper.
    Hapruje ti to preto, ze niekedy ti to zobrazuje HTML5 videa a niekedy flash. Tento problem ciastocne riesi Safari extension Youtube HTML5 player alebo plugin blocker (flash block).

    #332949
    Rizoto
    Účastník (Participant)

    Tomu sa hovori cielena reklama kedze mas MAC tak ti tam hadam nebudu davat reklamu na Windows 8.
    Ten HTML5 vs flash je pravda.

    #332968
    majdy
    Účastník (Participant)

    Zas a znova to isté.

    Baví ťa vidieť reklamy ešte aj na nete, pri práci, alebo odpočinku na svojom MAcBooku?
    Ak áno, ži si s tým, ak nie a chceš mať čistý web bez tlaku o kúpenie si toho, čo nepotrebuješ a nielenže spomaľovania netu, ale aj znepriehľadňovania, stiahni si Safari extensions s názvom “AdBlock”.

    Pri youtube máš dve možnosti:
    Buď budeš využívať ten zasraný flashplayer a vypneš HTML5 youtube tu: http://www.youtube.com/html5
    Alebo, prestaneš používať ten sajrajt menom Flash a prejdeš na čisté HTML5 čiže stiahneš Safari Extensions s názvom “youtube5” a HTML5 youtube vypneš na rovnakom linku, čiže tu: http://www.youtube.com/html5

    Poznámka: vypneš to kliknutím na “Leave…”

    #332969
    zitta66
    Účastník (Participant)

    Dik za radu majdy!

    #332970
    mmhardky
    Účastník (Participant)

    Inak, ta HTML5 extension tiez nie je uplne bezchybna. Casto sa mi stane ze ked napr skrolujem dole alebo minimalizujem a potom sa vratim naspat, viedeo je zaseknute a par sekund trva kym sa znova rozbehne.

    #332992
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    zacalo potom ako som si stiahol flash player. A asi to tak naozaj bude, pretoze po reinstale v safari nie je flash player ale v napriklad chrome je, a skratka v safari niektore videa cez youtube idu a niektore vyzaduju naistalovat flash player (tomu tiez celkom nerozumiem preco niektore idu a niektore chcu flash).

    —————————————————————————–

    Ono tie mackeeper reklamy sú písane vo Flashi a ked k tomu pridáme fakt, že máš Mac – jedná sa o cielenu flash reklamu, tak áno, je dosť možné že to začalo nainštalovanín Flash playeru.

    čo sa týka videí na youtube – ako píše kolega, niektoré videá pre youtube vyžadujú flash, iné HTML5 a niekedy máš na výber :-)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.