Pomoc s iphone 5s

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    jokinen
    Účastník

Ahojte kupil som si iphone 5s a nemam tam ikonu facetime a touch ID viete mi s tym prosim vas poradit?

jarednomak
    Účastník

Nekupil si nahodou FAKE?

jokinen
    Účastník

nie kupoval som to priamo v predajny apple len mimo SR

jokinen
    Účastník

zaujimave je ze som kupil dva a na obidvoch to neni

jigga1411
    Účastník

Mozno nemas facetime zapnute.. musis ist do nastavaenia..dole bude v zozname facetime a zapnut ho.
    Co sa tyka TouchID taktiez je to v nastaveniach / vseobecne ToochID a heslo a tam nastavis kolko prstov chces aby si pametal… pripadne hod screenshot alebo nieco podobne.. screenshot spravis ak naraz stlacis home a sleep button.

jokinen
    Účastník

pozeral som ajv nastaveniach a tam som tiez nenasiel facetime a touch ID je v nastaveniach aj funguje.co myslite mam to dat reklamovat?

H1tM4nCoRp
    Účastník

a nekúpil si náhodou iPhone 5? Uploadni fotky, takto ti nepomozeme a budeme len hadať :)

Benne
    Účastník

ikonu touch ID na springboarde mat ani nebudes… Ak dobre viem, neexistuje.

panlubo
    Účastník

Ikona touch id je len na predvadzacich iPhonoch v predajniach…

Cibike
    Účastník

placem :DDD …steve sa pri takychto uzivateloch v hrobe musi prevracat, ked uzniekto nevie tak jednoduche a intuitivne zariadenia ako je iphone pouzivat, tak by mal seriozne uvazovat, kde sa stala chyba, lebo zariadenim (ak to vôbec iphone je) to nebude.. nic v zlom

R1k1111
    Účastník

FaceTime je zakázaný na iPhonoch ktoré sú napríklad z Dubaja… Takže ak ho donesieš z Dubaja tak nemáš Facetime…

Cibike
    Účastník

podla mna nie je problem v tom, ze mu facetime nejde, ale skôr v tom, ze on tam hlada ikonu (tu taku kamerku ako je na macu) a tu tam nevie nejst, rovnako je to aj s ikonou touch id, ktora ako tu uz niekto pisal, je len na vystavenych modeloch na demonstraciu funkcnosti touch id… kazdopadne ak das niekomu volat, tak si daj telefon od ucha a v tej mriezke budes mat moznost prepnut na facetime… touch id si nastavujes pocas prveho zapnutia telefonu (resp. neskôr cez settings) ..ikonu na ploche k ani jednej z tychto feature nebudes mat

oxxiss
    Účastník

Ikona facetime na 5sku je :) preco ju tam nemas neviem..

jokinen
    Účastník

Cibike vsetko je to pekne co si napisal ale bol som v apple predajne na SR a predajca mi povedal ze to tam ma byt tak preto som zostal v pomikove a radsej som sa opytal a co sa tyka pouzivaniu iphonu som novacik doteraz som nemal iphone

jokinen
    Účastník

touch ID som nasiel mam ho aj nadstaveny len ako som pisal ked som bol v apple tak mi tam namotali hlavu ze to tam ma byt

jokinen
    Účastník

chcem vas poprosit ako si nadstavym mmsky? nejdu mi posielat a pytal som sa v orange ze to mam v mobile a oni nevedia mi s tym poradit.dik

oxxiss
    Účastník

mms = zapni si internet

nie wifi..

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.