Pomoc s aktiváciou iphonu 5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Pomoc s aktiváciou iphonu 5

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Dude_182
    Účastník

Ahojte, kamarát má iPhone5 bolo na nom používaných viacero apple ID (pretože je antitalent a nemá ani svoj mail) proste mu tam vždy niekto hodil svoje údaje pre stahovanie app. Problém je v tom že niekto mu tam zapol aj find my phone. Pri poslednom upDate mu zblbol telefon a písal pripojte k iTunes bol nutný restore. Spravili sme RESTORE a teraz pre aktiváciu pýta apple ID a heslo k tomu účtu ktorý tam zapol find my phone. To heslo ani mail nevieme nemáme ho z kade zistiť a nevieme začať používať iphone. BackUp mám ale ten mi je nanič pretože bez zadania apple ID ho nenahodím do telefonu. V iStores mi povedali že telefon možem dať do koša… Ja sa chcem spýtať či je nejaka iná možnosť ako to spraviť…
    Vopred ďakujem za odpoveď …

Jozef Remen
    Účastník

nie je. Vratit iPhone povodnemu majitelovi, pretoze je mi fakt zahadou, ze po zavedeni Activation Lock sa tu roja temy typu „kamarat mojho kamarata stratil ucet, zabudol som heslo, dostal som darovany iPhone“ apod.

A ak je to tak ako vravis, dany clovek si nic ine nezasluzi. To bol taky strasny problem vytvorit mu Apple ID hned od zaciatku?

A sorry, nemat ani e-mail (ani firemny) a mat iPhone, to nezeriem.

Dude_182
    Účastník

vedel som že pomoci nenajdem, že iba trápne komenty tu budú, ale ja tu riešim naozaj reálny a vážny problém pretože ak s tým nič nespravíme tak telefon može isť do koša…

nickey
    Účastník

Nie je ziadna ina moznost

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.