POMOC !!! reproduktor na iPhone 6

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware POMOC !!! reproduktor na iPhone 6

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    PPaál
    Účastník (Participant)

Dobrý deň,

Obraciam sa na vás so zúfalou otázkou pomoci pri riešení. Mám Iphone 6 a dnes sa mi stala uplne čudá vec. Volal som s niekmi mobil som mal v bežnom režime žiadne skuchatká nič. Potom prichádza dalši hovor mobil mi zvonil a zdalo sa byť všetko ok. Potom som zvdihol a ani mna ani ja som nič nepočul. PO všetkom možnom sa mi podarilo prísť na to že iphone mi píše že zvuk a slúchatká a slucatká v nom neboli tak 2 až 3 mesiace. ked dám reprodukror všetko ide ok. Skúsil som dať sluchatká nič sa nezmenilo ale hovor je tiež ok dal som. reset nastavení mobilu ale nepomohlo. Prosím poradte alebo ho mám rovno zobrať na reklamáciu. Mobil mi sice padol ale nie dnes a v zásade ani vlhku nebol nejak výnimočne vystavený alebo niečo podobné max trocha prašné prostredie no aj tak všetko ide len mobil je automatický nastavený na slúchadlá skuste mi prosím pomocť alebo čo dalej.

Dakujem za pomoc a kometátre s pozdravom Paál.

PPaál
    Účastník (Participant)

A dodávam ešte komentár počas hovoru ked stíšim mobil tak mi vypisuje že zvonenie a nie slúchadká a aj zvuky klávesnice a všetky takéto zvuky čo sa inak „akože objavujú len v slúchatkách sú počuť“ TAKŽE problém je ked je mobil nečinný (ako zvuky zamknutia a odomknutia a také) a ked zvihnem hovor nepučujem ja ani druhý mna. MObil zvoní, budík zvoní a tak.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.