- Toto téma obsahuje 25 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 7 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › POMOC PROSÍM : iPhone 4 – čierna obrazovka
spadol ti tel niekedy na zem a je trochu osuchany ?
Dreamer:
No „nativne“ su biele :), a potom zmenia farbu
takze asi natieklo :)
Chlapci nové info, poprosím teda aj dalšie rady :
– IPHONE MI NIKDY NESPADOL !!
– DO IPHONE MI NENATIEKLO !!
Čiže ide o to, že iPhone sa mi už dá zápnúť, ale iba vtedy, keď sa uplne vybije a len vtedy sa ukáže na displeyi, že ho treba dať na nabíjačku, tak ho tam dám, ale keď ráno chcem zas na nom niečo robiť, tak zas nefunguje .
Čiže podla Mňa bude niečo s FW, čiže by som potrebova poradiť, kde môžem stiahnúť už aktivovaný FW, lebo fakt nemám Micro Sim T-Mobile z Nemecka . .
čiže v SKRATKE :
mobil sa zapne až keď sa vybije
a keď na nom dlhšie nič nerobím a nechám ho zamknutý tak zas na nič nereaguje a zas sa mi ho podarí zapnúť až keď sa vybije . . .
Čo si o tom myslíte ?
Ďakujem velmi pekne
BlueDze presne tento problem teraz postihol aj mna a som z toho zufaly… z nicoho nic sa mi proste IP4 vypal a nanic nereaguje…nejde ani restore… budem to riesit asi reklamacoiou ine mi uz asi neostava…
Jedine co ma stve ze simku nemozem dat do ineho telefonu… nakolko dalsi IP4 nemam…
2 jonasc – ja som dostal k telefonu (resp. asi k SIM) aj adapter pre SIM, ak nemas urcite sa da zohnat…