POMOC PROSÍM : iPhone 4 – čierna obrazovka

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes POMOC PROSÍM : iPhone 4 – čierna obrazovka

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    zmija
    Účastník

spadol ti tel niekedy na zem a je trochu osuchany ?

nopl
    Účastník

Dreamer:
    No „nativne“ su biele :), a potom zmenia farbu
    takze asi natieklo :)

BlueDze
    Účastník

Chlapci nové info, poprosím teda aj dalšie rady :

– IPHONE MI NIKDY NESPADOL !!
    – DO IPHONE MI NENATIEKLO !!

Čiže ide o to, že iPhone sa mi už dá zápnúť, ale iba vtedy, keď sa uplne vybije a len vtedy sa ukáže na displeyi, že ho treba dať na nabíjačku, tak ho tam dám, ale keď ráno chcem zas na nom niečo robiť, tak zas nefunguje .
    Čiže podla Mňa bude niečo s FW, čiže by som potrebova poradiť, kde môžem stiahnúť už aktivovaný FW, lebo fakt nemám Micro Sim T-Mobile z Nemecka . .
    čiže v SKRATKE :

mobil sa zapne až keď sa vybije
    a keď na nom dlhšie nič nerobím a nechám ho zamknutý tak zas na nič nereaguje a zas sa mi ho podarí zapnúť až keď sa vybije . . .

Čo si o tom myslíte ?

Ďakujem velmi pekne

jonasc
    Účastník

BlueDze presne tento problem teraz postihol aj mna a som z toho zufaly… z nicoho nic sa mi proste IP4 vypal a nanic nereaguje…nejde ani restore… budem to riesit asi reklamacoiou ine mi uz asi neostava…

Jedine co ma stve ze simku nemozem dat do ineho telefonu… nakolko dalsi IP4 nemam…

mrzo
    Účastník

2 jonasc – ja som dostal k telefonu (resp. asi k SIM) aj adapter pre SIM, ak nemas urcite sa da zohnat…

mrzo
    Účastník
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.