Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Pomoc pri výbere MacBooku
- Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 8 months od
marek.
-
AutorPríspevky
-
17. januára 2010 o 15:03 #66842
roarbb
Účastník (Participant)Dobry den, chcel by som sa skusenejsich uzivatelov spytat na vas nazor. Budem kupovat MacBook. Mam vsak dilemu ci MacBook Pro alebo MacBook White.
White ma vacsi disk a je lacnejsi ale Pro ma hlinikove telo a je drahsi. Moja praca na booku bude programovanie a grafika s externym monitorom + prenasanie do skoly.
Dakujem za kazdu radu ;)
17. januára 2010 o 15:08 #189649monicqa
Účastník (Participant)precitaj si toto:
http://forum.www.www.macblog.sk/discussion/11092/1/v-com-je-lepsi-novy-white-v-porovnani-so-starym/vysledok: kupila som v UK macbook pro za 890 € (v prepocte)
17. januára 2010 o 15:16 #189652Mator
Účastník (Participant)Mam white ale isiel by som do pro, hlinik podsvietena klavesnica hovori za vsetko, su to malickosti hlavne ta klavesnica ale vyborna, viem lebo som mal pred tym HP s prisvetlovacimi diodami a bolo to super ale toto je este lepsie co som videl. A hlinik je hlinik, ak casto nosis odolnost ocenis :-) tot moj nazor.
17. januára 2010 o 15:24 #189654Baron
Účastník (Participant)radil by som ti investovat do MBP skor ako bo MB white…pretoze:
-hlinikove telo, ktore ti nepraska ako napr plasty, je odolnejsie, vzhladovo posobi luxusnejsim dojmom, lepsie odvadzanie tepla
-fireware port, velka vyhoda oproti macbooku white
-podsvietena klavesnica, ties vynikajuca vec ocenis to:)
-led indikator baterie, podla mna je to dobra vec ked napr mas spustenu app na full obrazovku a potrebujes pozriet stav baterietoto su podla mna take hlavne plusy MBP porovnani z MBW…..investoval by som do procka urcite a ten disk zato nestoji….napr ja som urobil to ked som si kupoval MB aluminium ze som stary disk kde bol 160gb, 5400rpm….vymenil za 320gb, 7200rpm a ramku som zvysil z povodnych 2x1g DDR3 1067Mhz na 2x2g DDR3 1067Mhz:)…samozrejme stoji to peniaze ale vyplatilo sa pretoze teras je macbook o dost rychlejsi citit to hlavne disk:)..takze odporucam MBP:)
17. januára 2010 o 15:35 #189661matkod7
Účastník (Participant)inak zaujimalo by ma, ci po uvedeni novych pro sa da cakat s nejakym zlacnenim terajsich pro, popripade ci nove pro budu v cene terajsich.
monicqa: kde presne si to kupovala? z druhej ruky?
17. januára 2010 o 15:36 #189662marek
Účastník (Participant)podsvietena klavesnica je fajn vec, hlavne ked ho clovek vyuziva ako notebook bez externeho monitora, odporucam
17. januára 2010 o 15:56 #189668eFkoOo
Účastník (Participant)mam stary white a neviem si vynachvalit,respe nevedel som si…ma aj firewire cize fajn,ale predsa len,chcelo by to novy,riesil som tiez tuto dilemu a bol som skor za pro,kedze ten ma aj sd card slot a takisto,ta klavesnica…white novy je tiez super,vykonovo o tom istom,resp v zaklade este vacsi disk a co sa tyka praskania plastov mam len dobre skusenosti (s tunajsim servisom :)) ale tie rozdiely su fakt minimalne,ja teraz budem nuteny kvoli istym okolnostiam upustit od planu kupit pro a budem rad ak si budem moct vobec dovolit novy white…
17. januára 2010 o 16:18 #189673monicqa
Účastník (Participant)matkod: nie, normalne v dixons tax free, doniesol mi to odtial kamos co studuje v UK
17. januára 2010 o 16:45 #189678roarbb
Účastník (Participant)priklanam sa viac k tomu MBP teda. Predsa len je to investicia do buducnosti a novy len tak lahko kupovat nebudem. Potrebujem aj mobilitu na prenasanie do skoly a tak sa unibody hodi. Podsvietena klavesnica pre mna asi nema vyznam kedze pisem 10 prstami a na klavesnicu sa velmi nepozeram :)
Dakujem za rady
17. januára 2010 o 16:51 #189681macblogger
Účastník (Participant)Podsvietena klavesnica je uplne super. Aj ja som pisal aka nepotrebna blbost, ale po 2 dnoch s nou si uz notebook bez tejto vymozenosti neviem predstavit.
17. januára 2010 o 16:57 #189683marek
Účastník (Participant)macblogger
ja som dokonca urobil taku blbost, ze som po rokoch pouzivania notebooku s podsvietenou klavesnicou, si kupil bez toho, s tym ze to nepotrebujem, ved ajtak vacsinou pouzviam s externym monitorom a klavesnicou, ale potom pri par momentoch ked som ju potreboval som ju nemal.
takze ako som nazaciatku usetril prachy na tom ze som kupil bez podsvietenie, nakoniec som ho predal a kupil novy s podsvietenimurcite posvietenie
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.