Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Pomoc pri výbere MacBooku
- Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 2 mesiacmi od
marek.
-
AutorPríspevky
-
17. januára 2010 o 15:03 #66842
roarbb
ÚčastníkDobry den, chcel by som sa skusenejsich uzivatelov spytat na vas nazor. Budem kupovat MacBook. Mam vsak dilemu ci MacBook Pro alebo MacBook White.
White ma vacsi disk a je lacnejsi ale Pro ma hlinikove telo a je drahsi. Moja praca na booku bude programovanie a grafika s externym monitorom + prenasanie do skoly.
Dakujem za kazdu radu ;)
17. januára 2010 o 15:08 #189649monicqa
Účastníkprecitaj si toto:
http://forum.www.www.macblog.sk/discussion/11092/1/v-com-je-lepsi-novy-white-v-porovnani-so-starym/vysledok: kupila som v UK macbook pro za 890 € (v prepocte)
17. januára 2010 o 15:16 #189652
MatorÚčastníkMam white ale isiel by som do pro, hlinik podsvietena klavesnica hovori za vsetko, su to malickosti hlavne ta klavesnica ale vyborna, viem lebo som mal pred tym HP s prisvetlovacimi diodami a bolo to super ale toto je este lepsie co som videl. A hlinik je hlinik, ak casto nosis odolnost ocenis :-) tot moj nazor.
17. januára 2010 o 15:24 #189654
BaronÚčastníkradil by som ti investovat do MBP skor ako bo MB white…pretoze:
-hlinikove telo, ktore ti nepraska ako napr plasty, je odolnejsie, vzhladovo posobi luxusnejsim dojmom, lepsie odvadzanie tepla
-fireware port, velka vyhoda oproti macbooku white
-podsvietena klavesnica, ties vynikajuca vec ocenis to:)
-led indikator baterie, podla mna je to dobra vec ked napr mas spustenu app na full obrazovku a potrebujes pozriet stav baterietoto su podla mna take hlavne plusy MBP porovnani z MBW…..investoval by som do procka urcite a ten disk zato nestoji….napr ja som urobil to ked som si kupoval MB aluminium ze som stary disk kde bol 160gb, 5400rpm….vymenil za 320gb, 7200rpm a ramku som zvysil z povodnych 2x1g DDR3 1067Mhz na 2x2g DDR3 1067Mhz:)…samozrejme stoji to peniaze ale vyplatilo sa pretoze teras je macbook o dost rychlejsi citit to hlavne disk:)..takze odporucam MBP:)
17. januára 2010 o 15:35 #189661
matkod7Účastníkinak zaujimalo by ma, ci po uvedeni novych pro sa da cakat s nejakym zlacnenim terajsich pro, popripade ci nove pro budu v cene terajsich.
monicqa: kde presne si to kupovala? z druhej ruky?
17. januára 2010 o 15:36 #189662
marekÚčastníkpodsvietena klavesnica je fajn vec, hlavne ked ho clovek vyuziva ako notebook bez externeho monitora, odporucam
17. januára 2010 o 15:56 #189668eFkoOo
Účastníkmam stary white a neviem si vynachvalit,respe nevedel som si…ma aj firewire cize fajn,ale predsa len,chcelo by to novy,riesil som tiez tuto dilemu a bol som skor za pro,kedze ten ma aj sd card slot a takisto,ta klavesnica…white novy je tiez super,vykonovo o tom istom,resp v zaklade este vacsi disk a co sa tyka praskania plastov mam len dobre skusenosti (s tunajsim servisom :)) ale tie rozdiely su fakt minimalne,ja teraz budem nuteny kvoli istym okolnostiam upustit od planu kupit pro a budem rad ak si budem moct vobec dovolit novy white…
17. januára 2010 o 16:18 #189673monicqa
Účastníkmatkod: nie, normalne v dixons tax free, doniesol mi to odtial kamos co studuje v UK
17. januára 2010 o 16:45 #189678roarbb
Účastníkpriklanam sa viac k tomu MBP teda. Predsa len je to investicia do buducnosti a novy len tak lahko kupovat nebudem. Potrebujem aj mobilitu na prenasanie do skoly a tak sa unibody hodi. Podsvietena klavesnica pre mna asi nema vyznam kedze pisem 10 prstami a na klavesnicu sa velmi nepozeram :)
Dakujem za rady
17. januára 2010 o 16:51 #189681
macbloggerÚčastníkPodsvietena klavesnica je uplne super. Aj ja som pisal aka nepotrebna blbost, ale po 2 dnoch s nou si uz notebook bez tejto vymozenosti neviem predstavit.
17. januára 2010 o 16:57 #189683
marekÚčastníkmacblogger
ja som dokonca urobil taku blbost, ze som po rokoch pouzivania notebooku s podsvietenou klavesnicou, si kupil bez toho, s tym ze to nepotrebujem, ved ajtak vacsinou pouzviam s externym monitorom a klavesnicou, ale potom pri par momentoch ked som ju potreboval som ju nemal.
takze ako som nazaciatku usetril prachy na tom ze som kupil bez podsvietenie, nakoniec som ho predal a kupil novy s podsvietenimurcite posvietenie
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.