Pomoc pri kúpe použitého iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Pomoc pri kúpe použitého iPhone 4

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    j.havir
    Účastník

Dobrý deň,
    chystám sa kúpiť iPhone 4 z druhej ruky a chcem zistiť či je 100 % funkčný a aj to či nebol kradnutý. Viete mi poradiť, čo nemám pri kúpe prehliadnuť?

Vďaka za pomoc.

P4r4doX
    Účastník

Skontrolovat ci sa zhoduju IMEI z krabice, zarucneho listu a z iPhonu. Najlepsie je osobne sa stretnut a doniest si aj svoju micro SIM kartu a vyskusta, ci nie je blokovany. Ak k nemu predajca dava krabicu (a IMEI sa zhoduje s iPhonom), tak na 99% nie je kradnuty (jedine, ak by niekto nosil zo sebou iPhone v krabci :)

j.havir
    Účastník

Tak neviem, či daná osoba, bude mať nejakú krabicu či záručný list:) existuje nejaké tajné menu, či vopred naištalovaný kontrolný systém, kde sa dá odkontrolovať funkčnosť displeja, reproduktoru, slúchadla a pod. ako to bolo napr. na Sony Ericssonoch? A microSIM nemám, dá sa u operátora vybaviť?

P4r4doX
    Účastník

O ziadnom takom „menu“ neviem. Treba si to vyskusat manualne. Micro SIM operatori vydavaju za symbolicky poplatok (napr. v O2 ju zadarmo na pockanie orezu z normalnej SIM).

bakosmi
    Účastník

urcite by som nekupoval nefunkcny alebo kradnuty, dufam ze som pomohol :-)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.