Pomoc pri kupe

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Pomoc pri kupe

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    olsany
    Účastník (Participant)

Ahojte, chcela by som sa Vas opytat ako odbornikov na apple:)) Mala by som zaujem kupit macbook pro 2.5 GHz procesor, ide asi o predchadzajucu verziu macbookov pro, novy macbook pro 2,4 GHz stoji priblizne o 400 eur viacej. Preto sa chcem s vami poradit ci mam este pockat kym ceny este poklesnu, alebo si kupit starsi macbook (ale nepouzivany). V com je vlastne tento starsi macbook horsi ako tie novsie?
    Blbosti viem ale pls poradte. Dakujem

olsany
    Účastník (Participant)

Pls skuste nieco poradit, pekne prosim i ked Vas to otravuje ale som predsa len baba:)

madaraszko
    Účastník (Participant)

pokial viem tak je tam rozdiel v tele toho macbooku potom v displeji klavesnica je inak zfarbena a trackpade to su asi tie najzakladnejsie rozdiely potom su tam v disku RAM staci ci viac???ale sak na googli sa daju najst rozdiely….

2.0swan
    Účastník (Participant)

podla mna je podstatny rozdiel v grafickej, 8600 oproti 9400+9600GT, to je u mna podstatny rozdiel

olsany
    Účastník (Participant)

Chcem sa opytat naten display a klavesnicu hlavne vcom su tie rozdiely?
    A ak to oswanovi nebude vadit aby mi vysvedlil blizsie co znamenaju tie rozdiely v grafickej karte. Nie som nejaky dobry technicky typ. A radite mi ho kupit alebo pockat? Dakujem

2.0swan
    Účastník (Participant)

klavesnica- nova je cierna a podsvietena
    http://www.computerworld.com/common/images/site/features/2009/032009/macbook_pro_0309_1lg.jpg

trackpad- novy nema dole tlacitko, tlacitko je cely trackpad

novy ma unibody dizajn ( je z jedneho kusa hlinika)

graficka na starom je 8600 s 256, alebo 512 VRAM (zalezi od verzie) a novy s 2,4 GHz procesrom ma 9400M + 9600 s 256 VRAM (graficke si prepinas podla potreby)

EDIT: ohladom displeja je stary matny a novy leskly, oba su s LED podsvietenim

olsany
    Účastník (Participant)

Dik za radu, asi som sa rozhodla pockat:) Pekny den

fifuk
    Účastník (Participant)

dobra volba :)

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.