pomoc pri instalacii office 2011 na mac air

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software pomoc pri instalacii office 2011 na mac air

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    nestresuj
    Účastník (Participant)

ako mam nainstalovat office na amcbook air s cd som si to skopiroval na kluc a teraz ako spustit instalaciu viete mi poradit?

mcgiany
    Účastník (Participant)

kasli na office. stahni si pages a numbers

nestresuj
    Účastník (Participant)

potrebujem word a power point

leopard
    Účastník (Participant)

ved to mas takto a spolahlivejsie word =〉Pages, excel =〉Numbers, powerpoint =〉Keynote

nestresuj
    Účastník (Participant)

ja tomu chapem a ked to vytvorim v tom keynote tak mi to normalne na windowse pojde v powerpointe? a to je free ci platene?

igino
    Účastník (Participant)

Sú určité funkcie, ktoré jednoducho iWork (Keynote, Pages, Numbers) nemajú 100% kompatibilné s MS Office. ALE, prever si, či tieto fukncie/vlastnosti naozaj budeš potrebovať, pretože mám balík iWork, tak aj MS Office 2011, práve kvôli zopár funkciám. Posledné verzie programov Numbers, Pages, Keynote však pridali ďalšie vlastnosti, vďaka ktorým sa tá kompatibilita s MS Office viac priblížila. Ja osobne by som sa MS Off zbavil rád. Možno už budúci rok. Uvidíme.
    Navyše, MS Office je dosť zabrzdený a má určité chyby na MacOS, ktorými samozrejme pod Windows netrpí. A tu som skoro zabudol. MS Office 2010 mám cez Bootcamp vo Win 7. To je iná paráda. S verziou pre Mac OS neporovnateľné. Až sa mi chce zvolať:“Dajte mi časť zaplatenej sumy späť za nie plne funkčný program“.
    Len doplním, všetky programy mám kúpené a pravidelne upgradované. Office-u pre Max trvalo napr. dosť dlho, než pochopil, že existuje Retina displej. A verte, väčšia záťaž na oči ma dávno nepostretla. :-)

nestresuj
    Účastník (Participant)

no mohli byste mi ale niekto poradit ako to mam s cd nainstalovat do toho macbooku air

nestresuj
    Účastník (Participant)

tie pages a tie ostatne alternative su free ci treba icy kupit?

appleadam
    Účastník (Participant)

iwork treba kúpiť
    a office si stiahni z microsoft webu ( na krabici to máš napísané „Nemáte CD mechaniku? Stiahnite si z stránky…“ – už si nepáetám ako to tam bolo presne napísané, ale bolo to v takomto štýle..) a potom už zadáš iba CD key

27dauson
    Účastník (Participant)

Ak mas OS X Mavericks tak to stiahnes zadarmo v App Store.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.