POMOC !!! IPHONE 4S

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Autor
    cIbIno37
    Účastník

Caute, ludia potrebujem pomoc, dnes som namočil iphone do vody, funguje všetko ako má ,vody bolo naozaj minimum,ale nefunguje reproduktor keď pustam pesnicky alebo vieda, ale ked volám tak je počuť všetko aj ked si dám sluchátka, ked vypnem a zapnem iphone tak to chvilku ide a potom sa to zas vypne.
    Ked zvysujem hlasitost tak sa nejsu tie palicky, prosím čo mám robiť? ˇĎakujem

Jozef Remen
    Účastník

v prvom rade si to mal nechat riadne vysusit za vypnuteho stavu.

Pravdepodobne si zoskratoval bateriu aj dosku. Bud je este vlhkost dnu a vypina to spojenim obvodov, alebo je to zoskratovane.

Vypni to a nechaj to aspon 2 dni tak. Mozno, fakt len MOZNO to teoreticky prezije.

V reale ale tipujem, ze to budes moct vyhodit.

cIbIno37
    Účastník

vyhodit ?:(

cIbIno37
    Účastník

Ved funguje vsetko

cIbIno37
    Účastník

az na ten reprak

cIbIno37
    Účastník

Napríklad teraz som zapol mobil a zvuk išel… Tak teraz som to zas vypol dal do sacika z rizou a zajtra to zapnem ked sa zobudim..

J.L.
    Účastník

Ja som take stastie nemala. Tiež som ho namocila, nešiel. Teraz ho mám uz mesiac a pol v servise! Najhoršie je, že karta z S4 nepasuje do iných telefónov. Neviete koľko stoji nová karta s tým istým číslom aj do iného? Som totálne z toho otravena…

cIbIno37
    Účastník

Ale ja som na nom mal vodotesny obal v bazene a trosku som ho povysunul omylom a dostala sa tam troska vody cez tesnenie…Naozaj malicko vody.Držím ti palce aby sa podarilo opraviť :)

J.L.
    Účastník

Ďakujem :-) skôr to vyzera, že nie…

cIbIno37
    Účastník

:(.. no tak dufam ze aspon mne pojde..:(.. čo poviete?

J.L.
    Účastník

:-))) najhoršie na tom je, že si tie úžasné iphony tahame všade so sebou, na WC, dokonca aj do bazéna:-) sme zavislaci a tak nám treba! Keby som nemala doma ešte iPad, tak zanevriem na cely Apple.

Anonymný
    Neaktívny

Vymenit dock connector, novy stoji na eBay okolo 8-9 USD. Mal som ten isty problem so zvukom. Plus ti to moze sposobovat nadmerne vybijanie baterie. Vymenu zvladnes aj sam doma.

http://www.appleipodparts.com/media/gbu0/prodlg/iPhone_4_dock_connector.png

iTuxx
    Moderátor

iPhony maju celkom dobre riesene dosky, mne sa zatial podarilo kazdu utopenu 4ku zachranit. Ale mozno som mal len stastie. V kazdom pripade, suciastky su riadne zaepoxidovane takze mu ta vlhkost (pokial sa nejedna o slanu vodu) az tak nemusi neublizi.

Anonymný
    Neaktívny

Okrem dock konektora. Ten je nachylny na prach a vzdusnu vlhkost, moj zaoxidoval z vnutornej strany a water-marker bol stale biely.

cIbIno37
    Účastník

Čiže ak my to bude fungovať netreba meniť? Alebo to mám vymeniť? A čo sa týka záruky tak ta mi spadla? alebo stále je.

Anonymný
    Neaktívny

Ked to bude fungovat, tak nemenit, ono to raz fungovat prestane, tak potom :) Mne to robilo sarapatu so zvukmi, ked bol mobil v nabijacke, tak zvuky sli, ked som ho vytiahol, isiel do silent rezimu, ziadna ikonka pridavania hlasitosti, ziadne zvuky, po 10 minutach nabehli, bateria sla dolu cca 10% za hodinu pri standby.. takze ja som to riesit musel. Plus po vypnuti sa opat sam zapol do 3 sekund.

cIbIno37
    Účastník

To isté mám aj ja. A ako sa ti to stalo?

cIbIno37
    Účastník

A ked si vymenil ten DOCK CONNECTOR tak aj batéria v pohode fungovala? Všetko bolo zase OK?
    a ta záruka ako padla alebo nie?

cIbIno37
    Účastník
    adamo
    Účastník

chalani odkial kupujete nahradne suciastky na iphony ? aby som mal istotu ze to aj pojde a bude vyzerat tak ako ma, kedze taky zadny kryt kupovany cez ebay za 10e nikoho netrapi ale aby display nebol posunuty nal nejake cmuhy a podobne, kamaratke totiz spadol celkom neprijemne a nerad by som jej tam daval nieco neoverene, kedze kamaratovi som menil a kupoval nejaku cinu a mal posunuty display o par pixelov doprava..

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.