pomoc Imac 27″ a magic mouse

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software pomoc Imac 27″ a magic mouse

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    killhex
    Účastník (Participant)

1. potrebujem pomoct z magic mouse ci mate niekto skusenosti s neakym programom ktory by doplnitl gesta na magic mouse napr zoom in a zoom out.

2. mam imac 27 palec ale sedim trosku dalej a uz poriadne nevidim na displeji pismenka ani horny baner proste ci sa to neda nejako celkovo zvecsit lebo pri filmoch je to fajn a kedze displej je velky sedim dalej ale uz nevidim na displeji ikonky pismenka ani lišty co tam pise ci sa to da upravit.
    Za pomoc vopred dakujem:)

eraserv6
    Účastník (Participant)

V System Preferences si mozes povolit Double Tap na magic mouse ktory ti roztiahne text na celu obrazovku.
    Takisto by malo fungovat posuvanie prstov od seba a k sebe tak ako na trackpade na konkretne zvacsenie textu ale tym som si neni isty bo nemam svoj Mac k dispozicii ;-)

killhex
    Účastník (Participant)

na magic mouse to nefunguje co som prekvapeny lebo ten dvojklik je daakedy vela a rad by som tak ako na trckpade len neviem ako

eraserv6
    Účastník (Participant)

Double Tap na magic mouse urcite funguje, tym som si isty. Sam to gesto pouzivam, najma vecer ked skulim na display po par pivach a staci si ho povolit v nastaveniach ;-). Nie som si isty len tym roztahovanim prstov

edit : teda Double Tap myslim, dvojite poklepanie dvomi prstami po mysi

suley
    Účastník (Participant)
    killhex
    Účastník (Participant)

suley: mam aplikaciu aj som vlozil 2 gesta na zoom in a zoom out len neviem ako to ulozit aby to aj fungovalo je to vlozene v kolonke magic mouse ale miska na to nereaguje.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.