Pomoc ,ako dat do ipod touch 1 generacia aplikacie a hry ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Pomoc ,ako dat do ipod touch 1 generacia aplikacie a hry ?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    adamjepelo
    Účastník (Participant)

aplikacie a hry už mam v priečinku app na lavom boku iTunes no dalej neviem ako to mam zosinchronizovat a dat to všetko do ipod touch 1 generacia

iMartin
    Účastník (Participant)

no, vacsinou je to jednoduche: pripojis iPod, tuknes na „sync“ (alebo to ide automaticky), pockas a odpojis.
    napis, ze v ktorom bode je problem.

ps: aku verziu OS mas v iPode?

EgoPrinc
    Účastník (Participant)

Ja si myslím že problém bude zrejme v tom že si nežaškrtol priamo v iTunes synchronizovať aj hry a aplikácie.. pripoj iPod > klikni naňho v ľavom panely iTunes > vyber zložku v hornej časti niečo v zmysle Games & Apps a tam povoľ synchronizáciu > dole klikni na Sync (Apply) a malo by to fungovať :)

adamjepelo
    Účastník (Participant)

Dakujem aj tak za Pomoc :)
    iMartin : urobil som to… pisalo že sinchronizuje. atd a po 3 sekundach dalo že finisch…. ked OS ma byt versia tak je : 1.1.5(aB1)
    EgoPrinc : ked kliknem na ipod tak tam priečinok iTunes nemam ..mam tam Itune U a tirto dalšie : Summary,music,movies,TV Shows,Podcasts , iTunesU , Photos, Info.. a to je cele

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

no tak do tohto iPodu aplikacie nedas. Najskor musis upgradnut iOS aspon na verziu 2 – od tejto verzie bolo mozne instalovat aplikacie. Navyse vacsina aplikacii aj tak vyzaduje minimalne verziu 3.X
    Upgradni OS (v pripade ipod touch 1st gen to bude bohuzial asi plateny update) a potom ti to bude fungovat

adamjepelo
    Účastník (Participant)

Dik.. ako to mam upgradnut ?
    možeš poradit ?

macblogger
    Účastník (Participant)

Ked ho spojis a v iTunes sa ukaze obrazok iPodu – hned vedla mas update.

adamjepelo
    Účastník (Participant)

piše mi že mam sučastnu verziu.. a neda sa s tym nič ine robit

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

aky mas itunes? .. ten treba mat tiez najnovsiu verziu

adamjepelo
    Účastník (Participant)

stahoval som ho pred nedavnom so stranky apple.com.. mal by som mat 10 -siatku no na stranke je zobrazena inačb ako mam na počitači.. nemam tam tie tri farebne kružka v lavom okne , hrubší kombik na hlasitost … nemam tam napriklad aj pričinok ping či ako sa to vola a ešte neviem čo dalej..
    no na dalšom novom počitači som to stiahol tak isto a zobrazenie iTunesu som mal taktiež rovnake.. čiže nebude to v kontabilite počitača.. alebo zvladnutie daneho programu …
    neviem čo je za tym …

kilo
    Účastník (Participant)

poterboval by som poradiť s registráciou na itunes…vyplnil som všetko ako som mal a posledné čo mi vypísalo bolo: Please contact iTunes support to complete this transaction. Tak neviem ako dokončiť registráciu..mail mi neprišiel žiadny kde by osm mal potvrdiť dokončenie takže neviem ako dalej..pls poradte

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@adamjepelo
    tie „farebne kruzky“ su tam preto lebo je tam vyobrazeny iTunes nainstalovany na Mac OS X a nie windows. Ak si stahoval pred nedavnom tak budes mat aktualnu verziu.
    Ak teda vidis v iTunes ze tvoj iPod ma „Software Version: “ 1.1.5 tak tlacitko „check for update“ resp. „update“ proste musi ponuknut novy OS…
    pripadne este pozri priamo v iTunes Store na uvodnej stranke, ci tam nieje niekde nieco ako „iPod touch 3.0 Software Update“

adamjepelo
    Účastník (Participant)

ked kliknem na check for update , vyskoči mi : This version of the iPod software (1.1.5)is the current version,
    a v tom iTunes Store som n ič take ani podobne nenašiel
    Už asi 3 tyždne sa tu ondim s tymi aplikaciami.. všade len nejaki Jailbreak, Blackra1n .. a same take nazvy.. a hovno tomu rozumiem..

adamjepelo
    Účastník (Participant)
    conox
    Účastník (Participant)

ja mam ten isty iPod ties som skusal vsetko bol som s tym aj v apple pokusali sa mi to tam upgraednut ale neslo potom mi povedali ze to tam davat nejakym presuvanim,filmi mi tam isli tak som vyskusal to iste aj s hrami no neslo a ucet som si spravil tiez uz pred tym

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.