Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Pomoc ,ako dat do ipod touch 1 generacia aplikacie a hry ?
- Toto téma obsahuje 14 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 7 months od
adamjepelo.
-
AutorPríspevky
-
12. decembra 2010 o 8:41 #73595
adamjepelo
Účastník (Participant)aplikacie a hry už mam v priečinku app na lavom boku iTunes no dalej neviem ako to mam zosinchronizovat a dat to všetko do ipod touch 1 generacia
12. decembra 2010 o 10:02 #237991iMartin
Účastník (Participant)no, vacsinou je to jednoduche: pripojis iPod, tuknes na „sync“ (alebo to ide automaticky), pockas a odpojis.
napis, ze v ktorom bode je problem.ps: aku verziu OS mas v iPode?
12. decembra 2010 o 10:35 #237992EgoPrinc
Účastník (Participant)Ja si myslím že problém bude zrejme v tom že si nežaškrtol priamo v iTunes synchronizovať aj hry a aplikácie.. pripoj iPod > klikni naňho v ľavom panely iTunes > vyber zložku v hornej časti niečo v zmysle Games & Apps a tam povoľ synchronizáciu > dole klikni na Sync (Apply) a malo by to fungovať :)
12. decembra 2010 o 12:17 #238000adamjepelo
Účastník (Participant)Dakujem aj tak za Pomoc :)
iMartin : urobil som to… pisalo že sinchronizuje. atd a po 3 sekundach dalo že finisch…. ked OS ma byt versia tak je : 1.1.5(aB1)
EgoPrinc : ked kliknem na ipod tak tam priečinok iTunes nemam ..mam tam Itune U a tirto dalšie : Summary,music,movies,TV Shows,Podcasts , iTunesU , Photos, Info.. a to je cele12. decembra 2010 o 12:22 #238001sleepwalk3r
Účastník (Participant)no tak do tohto iPodu aplikacie nedas. Najskor musis upgradnut iOS aspon na verziu 2 – od tejto verzie bolo mozne instalovat aplikacie. Navyse vacsina aplikacii aj tak vyzaduje minimalne verziu 3.X
Upgradni OS (v pripade ipod touch 1st gen to bude bohuzial asi plateny update) a potom ti to bude fungovat12. decembra 2010 o 12:29 #238003adamjepelo
Účastník (Participant)Dik.. ako to mam upgradnut ?
možeš poradit ?12. decembra 2010 o 12:31 #238004macblogger
Účastník (Participant)Ked ho spojis a v iTunes sa ukaze obrazok iPodu – hned vedla mas update.
12. decembra 2010 o 12:34 #238006adamjepelo
Účastník (Participant)piše mi že mam sučastnu verziu.. a neda sa s tym nič ine robit
12. decembra 2010 o 12:38 #238008sleepwalk3r
Účastník (Participant)aky mas itunes? .. ten treba mat tiez najnovsiu verziu
12. decembra 2010 o 13:00 #238011adamjepelo
Účastník (Participant)stahoval som ho pred nedavnom so stranky apple.com.. mal by som mat 10 -siatku no na stranke je zobrazena inačb ako mam na počitači.. nemam tam tie tri farebne kružka v lavom okne , hrubší kombik na hlasitost … nemam tam napriklad aj pričinok ping či ako sa to vola a ešte neviem čo dalej..
no na dalšom novom počitači som to stiahol tak isto a zobrazenie iTunesu som mal taktiež rovnake.. čiže nebude to v kontabilite počitača.. alebo zvladnutie daneho programu …
neviem čo je za tym …12. decembra 2010 o 14:25 #238018kilo
Účastník (Participant)poterboval by som poradiť s registráciou na itunes…vyplnil som všetko ako som mal a posledné čo mi vypísalo bolo: Please contact iTunes support to complete this transaction. Tak neviem ako dokončiť registráciu..mail mi neprišiel žiadny kde by osm mal potvrdiť dokončenie takže neviem ako dalej..pls poradte
12. decembra 2010 o 14:36 #238022sleepwalk3r
Účastník (Participant)@adamjepelo
tie „farebne kruzky“ su tam preto lebo je tam vyobrazeny iTunes nainstalovany na Mac OS X a nie windows. Ak si stahoval pred nedavnom tak budes mat aktualnu verziu.
Ak teda vidis v iTunes ze tvoj iPod ma „Software Version: “ 1.1.5 tak tlacitko „check for update“ resp. „update“ proste musi ponuknut novy OS…
pripadne este pozri priamo v iTunes Store na uvodnej stranke, ci tam nieje niekde nieco ako „iPod touch 3.0 Software Update“12. decembra 2010 o 18:16 #238036adamjepelo
Účastník (Participant)ked kliknem na check for update , vyskoči mi : This version of the iPod software (1.1.5)is the current version,
a v tom iTunes Store som n ič take ani podobne nenašiel
Už asi 3 tyždne sa tu ondim s tymi aplikaciami.. všade len nejaki Jailbreak, Blackra1n .. a same take nazvy.. a hovno tomu rozumiem..12. decembra 2010 o 18:19 #238037adamjepelo
Účastník (Participant)10. februára 2011 o 18:06 #249899conox
Účastník (Participant)ja mam ten isty iPod ties som skusal vsetko bol som s tym aj v apple pokusali sa mi to tam upgraednut ale neslo potom mi povedali ze to tam davat nejakym presuvanim,filmi mi tam isli tak som vyskusal to iste aj s hrami no neslo a ucet som si spravil tiez uz pred tym
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.