Pomaly iOS 4.3.x na iPhone 3GS?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Pomaly iOS 4.3.x na iPhone 3GS?

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    win2mac
    Účastník

Mate problemy s pomalym iPhonom po ugrade na iOS 4.3.x? Nasiel som zaujimave riesenie, ktore zda sa funguje, ale na jeho instalaciu je potrebny jailbreak, takze ti ktori ho nemate uz nemusite dalej citat. Jedna sa o tweak, ktory zrychli a uhladi animacie okien a tym sa praca s iPhonom stane opat prijemna a svizna. Tweak neovplyvni vydrz baterie, pretoze sa nejedna o pretaktovanie procesora. Tweak sa vola FakeClockUp. Na jeho instalaciu je potrebne do Cydie pridat repo http://repo.insanelyi.com a potom vyhladat a nainstalovat FakeClockUp, ktory sa po instalacii objavi v Settings ako plug-in. Nasobky zrychlenia animacii su viacere, mne sa osvedcuje dvojnasobne (2x) zrychlenie. Mozem povedat, ze animacie su svizne a hlavne hladke, bez trhania. Konecne iPhone ako ma byt :)

m@R3k
    Účastník

Videl som to u kamarata…problem je v tom, ze sa zrychli iba animacia spustania nie cele spustanie. Cize o kolko rychlejsie prebehne animacia o tolko dlhsie sa caka kym aplikacia skutocne nabehne a zacne reagovat.

win2mac
    Účastník

Ano, ale v reali aj animacie spomaluju samotnu pracu, pretoze musis nane cakat. A ked uz mas apku spustenu na pozadi, tak je to neskutocne svizne. Mna hlavne iritovalo to trhanie a to sa odstranilo. Spustanie a samotny beh aplikacii su logicky nezmenene, lebo ako som uz spominal nejedna sa o zrychlenie procesora.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.