Pokles baterky lebo OS 3.0

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Pokles baterky lebo OS 3.0

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    EdDy
    Účastník (Participant)

nebude to mať na batereku potom ked sa do vyriesi 3.1 nejaky neskorsi ucinok ? predsa tolko nabijanai vybijania jej as i nerobi dobre …

mayoxy
    Účastník (Participant)

nemyslim si ze jej to nerobi dobre. predsa ked sa iphone da nabijat cez USB kabel, co je vpodstae datovy kabel, cez ktory prenasas synchronizaciu atd. nemyslim si ze musis iphone nabit do plna a zase ho dat nabijat az kym nebude prazdna baterka. Opravte ma ak sa mylim, ale myslim, ze je to vpohode to nabijanie

EdDy
    Účastník (Participant)

no ja sho mam v docku celi denk ed som doma … a ked nie, tak sa vybija :-/

sabina
    Účastník (Participant)

Tiez mam tento problem a som dost velky nervak…!!!! to snad neni mozme, ze si kupim phone a o 2hodiny od odpojenia od nabijacky nemozem nic lebo je vybity….!!!! Vie niekto co s tym bude a kedy robit mac ???? !!!! ako mozu dat na trh nieco nedorobene a nekvalitne …????

odklizec
    Účastník (Participant)

sabina, EdDy:

Mate JB? pokud ne, zkouseli jste reset? Ja JB nemam a zaden podobny problme jsem nezaznamenal. Ano iPhone se pri normalni zatezi vybiji, takze musim nabijet i v prubehu dne, ale to beru jako dan za velky display a muj styl pouzivani (vecne na wifi). Ale to co popisujete neznam.

Rass
    Zablokovaný

sabina:
    No mac s tym asi nic robit nebude :D
    a mas nieco blbe… skus postup ktory ti poradil odklizec…

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.