Podpora iTunes na Slovensku

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Podpora iTunes na Slovensku

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #65631
    wayne
    Účastník (Participant)

    Zdravim, vsetci vieme aka je podpora pre iTunes na Slovensku biedna. Neskusal s tym niekto nieco urobit? Je tu niekto, kto vie podla coho sa iTunes pre tu/ktoru krajinu prisposobuje? Podla IP adresy providera, alebo podla krajiny pri registracii? Sam sa na svoj prvy iPhone len chystam, nemam to odskusane v praxi, akruat co to odpozorovane od kolegu.

    Pokial je to podla IP adresy nepomohlo by pouzitie proxy servera z US? (viem ze v nastaveniach samotneho iTunes proxy nie je, resp nenasiel som ho tam, ale pre windows existuje program proxifier, ktory vie presmerovat kompletny traffic priamo cez proxac). Neviem ci by to fungovalo, mam trochu obavy, free proxy na internete zrejme nebude az tak “zadarmo” ale bude ukladat nejake informacie, takze by som pocital so znizenym sukromim…

    Kazdy napad vitany, nejake free servery v US by sa mozno dali vyguglit, urcite nieco take existuje, otazne je, ako a nakolko to bude efektivne a ci to vobec bude fungovat.

    Mate nejake skusenosti?

    #181421
    raul
    Moderátor

    V podstate staci kliknut v iTunes v pravom dolnom rohu na vlajocku a zmenit ju na US a mozes prezerat US store :D
    Takisto sa da aj od nas zaregistrovat do US iTunes store..

    #181429
    wayne
    Účastník (Participant)

    aha, vdaka za tip vyskusam to, pockam si vsak na iPhone, mal by dorazit bud. tyzden, snad sa mi nejaky ujde ;) esteze som sa spytal uz by som tu hackoval proxace… ;)

    #181432
    raul
    Moderátor

    :D

    #181482
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    no ale raul ti nepovedal VSETKY podstatne informacie:

    Na to aby si mohol kupovat z US iTunes store tak potrbujes US kreditnu kartu alebo si budes musiet kupovat z eBay gift karty

    #181509
    raul
    Moderátor

    Pardon, pardon, to je pravda… Bol som zvyknuty stahovat z US store len free veci, na co registracia bez karty staci (da sa to obist) – ale na nakup je najjedoduchsie si kupovat gift cards (ak nemas US platobnu kartu). Ale je mnoho inych aj jednoduchsich ciest ako kupit gift card, nez len cez ebay – ako som cital minule v nejakej teme tu na fore, treba pohladat…

    Ale urcite dik za pripomineku!

    #181525
    mmhardky
    Účastník (Participant)

    Skor by ma zaujmalo ci nahodou nebezi nejaka perticia za plnu podporu Itunes store na SK alebo nieco podobne. Ale, kedze tu tusim poriadne nie je ani len Playstation ci XBox store, nevidim to ruzovo. Sme trh o hovne.

    #181527
    M@rtin
    Účastník (Participant)

    Preco preboha peticie? Vzdy ked tu vidim navrhy na peticie na toto a tamto, tak si musim tukat na celo. Vsak zastupcovia europskych krajin imho najlepsie vedia, ci sa im oplati, resp. neoplati spustit tu takuto sluzbu. O tom nerozhodujeme my.

    Mat vlastny iTunes Store, alebo Apple Store nie je nase pravo, ale potencialne privilegium:)

    #181530
    raul
    Moderátor

    dobre vravis, suvisle, az mi je to divnô :)

    #181657
    wayne
    Účastník (Participant)

    oldbridge ano, zistil som ze musim mat US kartu, slo mi vsak hlavne o podcasty, k tym som sa dostal a o nejake trailery a uputavky, zatial som sa hrabal len v audio podcastoch, aj to nie vela, nejake som uz potahal tak uvidime, diky hosi za pomoc, som len iNoob a na svoj prvy iPhone stale cakam (pevne verim, ze bude tento tyzden;))

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.