- Toto téma obsahuje 27 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 9 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › pocasie
mne nejde ani to kosicky co si pisal xricky
mayoxy: napíš 04011…určite pôjde, teda mne ide :)
Sranda, smerovacka fakt funguje. Tipuju, ze problem bude v diakritice. Ovsem search mesto s diakritikou nesezere taky.
@mayoxy: OPRAVA treba napisat len KOSICK a nie KOSICKY, teda bez „Y“.
A este rada pre vsetkych, skuste pisat nazvy miest po jednom pismenku a vzdy pockat co vam vyhodi za vysledok, ak nic skuste sklonovane alebo smerovacie cislo. Vsetky mesta ktore najdete na weather.yahoo.com musia fungovat aj na iPhone. A este posledna vec, iPhone nezmenil zdroj stale je to Yahoo ako predtym, len sa nejako po toto nazvy. Jedine na SL sa widget s pocasim zmenil z accuweather na yahoo ako na iP.
no ja neviem, ale mne nejde ani psc, ani kosick(y), ani nic (ako na iphone, tak i widget) – pri psc mi to hadze nejake mesta v US … skoda, lebo tuto app som pouzival asi najcastejsie :(
Ja som dnes skúšal tiež mi nešlo Rimavská Sobota, po zadaní PSČ mi naskočilo správne
groovy_luvah: sprav restore, chyba bude u Teba nie vo weather.
:D heh. dnes som sam prisiel nato ze 04011 funguje. pridem tu ze to tu napisem a bum je to tu uz davno :D:D