Aha, divne…tak by som skusil Disk Utility, bohuzial nie som doma pri macu, tak si to pamatam len tak hmlisto, v disk utility skus najprv najprv naformatovat tu win particiu na Mac OS Extended a potom ked kliknes vlavo na Macintosh HDD tak v pravej casti by si mal mat graficky znazorneny rodeleny disk a tam sa to da potom spojit.
MarosV
hodne som váhal nad kúpou iMacu, ale keď sú tu taký dobrý poradcovia ako si ty a nenechajú ma v štychu, tak mi to stoji za námahu učiť sa s novým systémom
ja som win particiu urobil v Disk utility a ziadne problemy s priebehom instalacie som nemal. ked instalator bude restartovat pocitac, tak nezabudni drzat Alt aby si zvolil particiu s Windowsom. ak nieco zlyha tak je asi na vine instalacka.
wamp
To poznam, trpel som rovnakou “diagnozou”, dokonca som v lete vymenil papierovo (VGA) vykonnejsie desktop PC
za 27″ iMac i5 a nelutoval som ani sekundu. A paradoxne, odkedy som seba aj rodicov “prezbrojil” na macy
riesim uz len problemy priatelov s windowsami:o)
Takze toto bolo problem nakolko jeden HDD som pouzival nebolo mozne ho formatovat dal som pri starte C a potom som si pred instalaciou vybral Disk Ultiliy a tam som formatoval oba HDD a potom pri Partition som si vybral ze chcem mat len jeden HDD takze vsetky HDD ktore boli rozdelene sa dali do kopy a teraz staci na novo nainstalovat Mac.