playstation 3 a iMac

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware playstation 3 a iMac

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    JohnnyC
    Účastník (Participant)

mam v plane kupit si iMac a zaujmalo by ma ci je mozne nan pripojit Playstation 3 ? a este jedna otazka je mozne pri iMacu vymenit procesor? dakujem

Anonymný
    Neaktívny

Bohužel tě zklamu, ale na obě otázky musím odpovědět negativně.

marek
    Účastník (Participant)

menit procesor? preco?

krtko.
    Účastník (Participant)

Co si predstavujes pod pojomom napojit PS3? Mne na OS X bezi Playback ako DLNA server a bez problemov tym posielam hudbu, fotky a filmy na PSko.

JohnnyC
    Účastník (Participant)

no pod pojmom pripojit PS3 myslim ze ci sa da hrat PS3 na iMacu ako na telke…a s tym procakom ma to iba zaujmalo ci sa da menit tak ako ramka napr. diky

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

podla mna sa to neda pripojit na iMac :)

wbear6
    Účastník (Participant)

a cez nejaku USB TV kartu by to neslo?

HajLender
    Účastník (Participant)

ale slo, len asi nie HD

marianlapos
    Účastník (Participant)

Takže ako je to? Mám iMac 2011 a chcel by som ho prepojiť s PS3 cez HDMI aby som mal iMac ako telku a hral na ňom hry z PS3. Dá sa to nejak prepojiť? Je na to nejaký adaptér?

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Neprepojite to. DisplayPort dokaze robit VYSTUP na HDMI skrze lacny prevodnik (nevyzaduje ziadne cipy prevodnik od 10 do 40 Eur), ale VSTUP v HDMI/DVI je nepodporovany. Proste to nejde.

Teda, ide to, skrze prevodnik signalu z HDMI na DisplayPort, ale tieto prevodniky signalu nedokazu spravit rozlisenie 27″ iMaca a su uzasne drahe (bratru okolo 300-400 Euro).

Za tu cenu si kupite bez problemov 2 HDMI LCD displeje :), take bezne sa bratru hybu za 150 Eciek (aj ked to nebude IPS s LED podsvietenim)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.