Pixmania

Domov Diskusné Fóra Ostatné Pixmania

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Julien
    Účastník (Participant)

Caute, chcel by som kupit jeden produkt z tejto stranky. http://www.pixmania.sk/sk/sk/home.html
    Mate s nimi niekto skusenosti ?
    Kolko trval dovoz ? Oni pisu 3-4 dni je to tak ?
    Podarilo sa Vam produkt aj vyreklamovat ?

n3lson
    Účastník (Participant)

Ja som si objednaval autoradio a slo to bez problemov…su tam dobre ceny, platba je vopred, ale bat sa nemusis..

eFkoOo
    Účastník (Participant)

objednane viacere veci,sub do auta,logitech repro k pc,mobil,ipod…vsetko do dvoch tyzdnov doma,akurat logitechy dosli so zabudovanou US snurou do elektriny takze su zapojene cez prevodku (ta bola v baleni,no nesla) a mimo to,ak to chces reklamovat,posielas to kurierom nazad do francuzska (resp inej centraly) na vlastne naklady…ak mozes,vyhni sa tomu

bauer
    Účastník (Participant)

Desiatky odpovedi na tvoju otazku na jednom mieste:

http://staznosti.sme.sk/cpas/196/Pixmania–Fotovista-SAS–wwwpixmaniask.html

Julien
    Účastník (Participant)

Chcel som nejake objektivne nazory a nie nazory zurivych magorov, ktory si nasli miestecko na vyburenie.

Ostatnym dakujem za prispevky.

EgoPrinc
    Účastník (Participant)

tiež len spokojnosť.. k iPodu bol aj návod v slovenčine :) s reklamáciou skúsenosti nemám ale tie ceny aj za to určite stoja

eFkoOo
    Účastník (Participant)

egoprinc: ani nie, to skor sa oplati z US brat cez shipito, alebo z rakuska, kedze napr kupim macbook, pokazi sa mi ja neviem, display, je v zaruke, chcem ju uplatnit, cely ho musim zabalit jak povodne bol, naformatovat (pokial nechcem vystavovat svoje udaje len tak hocikomu) disk, poslat kurierom za nejakych 40eur do francuzska, kde mi daju razitko, poslu do lokalneho servisu, kde to bude 30 dni, o dalsie dva tyzdne to mam nazad…kupim radsej niekde tu, zabehnem osobne po razitko, v tracu si to dam opravit a hotovo…ceny su fakt super ale de facto odoberaju vyznam slovam zaruka a servis

Benne
    Účastník (Participant)

zly priklad, macbook zreklamujes aj u nas, je jedno, kde si ho kupil :D ale tiez ma zaujimaju reakcie na tuto stranku, pocul som vela zleho, ale ako vidim, je to v pohode…

eFkoOo
    Účastník (Participant)

dobre, tak nejaku toshibu notebook :D

Sauron3
    Účastník (Participant)

mal som odtiaľ logitechy z5500 došli do 5tich dni max spokojnosť v cene.. :) snáď budu slúžiť dlho

RioM
    Účastník (Participant)

Priatelka nedavno reklamovala televizor na pixmanii a nebol s tym vacsi problem. Poslanie do Francuzska islo na naklady pixmanie.

mychaello
    Účastník (Participant)

Ja som vyuzil ich sluzby raz, je tomu uz sedem rokov, kupoval som drahsi fotak na tu dobu a vsetko v pohode. Mohol som sledovat kadial putuje moja zasielka, co bolo celkom zabavne, lebo 4 dni bludila po zapadnej Europe ale kurier mi ju dorucil az priamo do ruk na dohodnute miesto odberu. Fotak fungoval bez problemov nemusel som nic reklamovat. Od vtedy som tam vsak uz nic nekupoval, vzdy som nasiel lepsiu cenu v shope, ktory je blizsie ako vo Francuzsku. Tolko moja skusenost ;)

Julien
    Účastník (Participant)

OK dakujem vsetkym

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.