PES 2010-MAC

Domov Diskusné Fóra Ostatné PES 2010-MAC

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    beatman2
    Účastník (Participant)

Nazdar vsetci dneska som prisiel do skoly a kamarat-profik v PCs mi povedal ze srpavili PES 2010 na mac ze to komplet prerobili a vraj vsetci pouzivatelia mac os X tam davali len pozitivne nazory a neskutocna radost nechcel mi povedat kde to nasiel lebo to je strnka kde potrebujem nejake pozvanie ale vraj je to naozaj pre mac spravene.
    preto sa chcem opytat ci o tom nieco viete. ak je to pravda uz teraz sa tesim.

raul
    Moderátor

najlepsia stranka, kde sa to da najst aj bez pozvanky sa tusim volala google, alebo tak nejako – teraz neviem presne, ale mozem ti to vygooglit :)

vojtacz
    Účastník (Participant)

spíš bych řekl, že se to někomu povedlo rozběhat přes Crossover ;) (ale to je jenom můj soukromý tip)

Rado2711
    Účastník (Participant)

tak tak!! co takto zadat do uja google: pes 2010 for mac a hned tam mas dost odkazov, staci vybrat ten spravny

raul
    Moderátor

vojta: suhlas… alebo cider…

beatman2
    Účastník (Participant)

ano ale google nie vzdy najde to co hladam a najde mi tam ako sa to da hrat cez parallels aelbo boot camp ale hento mi on vysvetloval, este zistim dalsie info a ak mi to donese do skoly a dam si to do macu tak vam dam vediet.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

ulahcim ti to.. daj do googlu „PES 2010 cider“ a najde ti presne to co hladas ;)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.