pdf creator

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software pdf creator

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83631
    elvis1979
    Účastník (Participant)

    Zdravím. Nikde som to tu nenašiel tak sa idem opýtať. Vo win som mal taký program pdfcreator. Prakticky to bola tlaciaren, ktrora tlacila cokolvek do PDF, JPG…..
    No a mala výbornú funkciu. mohol som tlacit rôzne strany roznych suborov do jedneho pdf. Uvediem priklad:
    Najcastejsie som tlacil strany z wordu, excelu a este aj z autocad-u.
    No a na Mac neviem nic take zohnat. Poradí mi niekto? Dakujem.

    #299741
    iUser
    Účastník (Participant)

    v osx mozes exportovat a tlacit v pdf bez zbytocnych pluginov. v iwork “alternativa k word, excel” mozes exportovat dokument do pdf. v autocade opat mas tuto moznost ako standart http://picfront.de/d/8usU

    v preview mozes takisto exportovat dokumenty do pdf, organizovat, podpisovat, spajat, oddelovat. najdes
    toho vela na webe napr.>

    Tip to Arrange and Merge PDF Pages on Mac OS X Lion

    #299748
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    v Mac OS X platí, že všetko čo sa dá vytlačiť sa dá previezť do PDF. Zobraz si nejaký napr. obrázok, daj Print a tam by to malo byť – tzv. PDF tlačiareň :-)

    #299817
    elvis1979
    Účastník (Participant)

    Tomu všetkemu rozumiem. Len potom budem musiet spojit pdf-ka do jedneho. V mojom pripade do preview dam word a excel a este pdf-ko, ktore som urobil v autocade. Trocha na dvakrat, ale co uz. Nahlad nevie vytlacit okno z autocadu. No a word pouzivam preto lebo potrebujem funkciu co mal word, bolo to písanie vzorcov rovnic, volalo sa to MathTYPE, alebo tak nejako. V i-worku som toto nenasiel. Alebo to neviem najst.

    #299821
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Pockaj, chces povedat, ze si v PDF Creator zadal Tlacit povedzme z Wordu a SUCASNE si navolil tlac z dalsich otvorenych programov naraz v ten jeden moment? Ehm, to sa mi nezda…

    Ak chces spojit strany do 1 dokumentu, mozes pouzit Preview a presunut jednotlive PDF (alebo strany) do otvoreneho dokumentu.

    Alebo si mozes spravit akciu v Automatore, ktorou vyvolas tlac postupne z kazdej aplikacie a vystupne PDF spojis do 1 suboru, cele PDF prevedies cez Quartz Filter do nizsieho rozlisenia ak chces a odosles mailom alebo na FTP :). Medze sa nekladu.

    #299834
    elvis1979
    Účastník (Participant)

    Presne tak ako vravis, ten pdf creator bol super. Mal som otvoreny word excel autocad… Vkazdom som zadal tlacit do pdf creatora, on to pozbieral, zadal som len spojit vsetko a tlac a vysiel mi pekne cely pdf subor. Velmi jednoduche a rychle. Tu sa mi to zda velmi take kostrbate. Toto urobis tam, toto tam a potom toto spojis a je to. Myslim, ze na pdf creator to nema.

    #299899
    Anonymný
    Neaktívny

    ako si si dovolil povedat nieco zle na mac? to sa na tomto fore nesmie. tu sa apple a mac moze len vychvalovat a ked je nieco zle, vzdy sa najde vyhovorka preco to je aj tak dobre

    #299908
    raul
    Moderátor

    PDF creator som sam pouzival na Win.. Na win bol potrebny, pretoze manipulacia s PDF tam vobec nebola taka jednoducha ako na os x s preview. Jednoducho si dam do pdf co chcem a pokojne to mozem otvorit v jenom preview okne a spojit do jedneho suboru. To iste, co creator.

    Nie je vlastne potrebny, lebo tri kliki na vyse za to ani nestoja – ale na win by som sa bez toho hybal tazko…

    PS: stale mozes vyskusat toto: http://www.macupdate.com/app/mac/13334/jaws-pdf-creator a tych nastrojov na pdf v os x je naozaj velmi velmi vela – netreba pouzivat Adobe Reader :D :D Takze nech sa paci…
    Ja ti ale odporucam, aj ked to je niekedy tazke, zvyklosti z win sa zbavit… Pamatam si, ked som ja chcel premapovat skratky cmd+v a cmd+c na ctrl+c a ctrl+v :D :D

    #299920
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    nuda: prosim Ta, vypadni z tohto fora, ak tu mienis jedine trollovat. A ty tu iba trollujes, nic uzitocne si tu NIKDY nepostol.

    #300047
    elvis1979
    Účastník (Participant)

    Vdaka. Ja som tu vôbec nenadaval na MAC. Som z neho uzasnuty a len hladam alternativy prace. Aby som si ulahcil zivot. Viem co hovorim . Na win som bezal viac ako 15 rokov a uz som nemal nervy nestale robit a instalovat prerabat opravovat pocitace kazdemu. Proste dost. A som velmi rad ze som to urobil. Uz len manzelke kupit nejaky maly mac a ke to OK.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.