paypal

Domov Diskusné Fóra Nezaradené paypal

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Zpstyle
    Účastník (Participant)

Vie mi niekto poradit co robit ak som zrusil na ebay objednavku no uz som zaplatil za tovar. Predajca trvdi ze vratil peniaze no stale mi nedosli. Na nete som sa docitat ze na sk paypal nema podporu tak sa nedaju vratit preniaze je to pravda alebo blbost?

iFiko
    Účastník (Participant)

refund ide aj na slovensky paypal

Zpstyle
    Účastník (Participant)

Cize problem je unho alebo moze byt nejaka chyba v paypale? Inak kde pridu peniaze rovno na ucet alebo do paypalu

iFiko
    Účastník (Participant)

neviem kde je chyba. asi ze klame :) peniaze pridu na ucet

iTuxx
    Moderátor

predajca urcite otvoril pripad, ze tovar nechces, mala by ti prist sprava v ktorej na tento pripad odpovedas a tym vlastne potvrdis ze s tym fakt suhlasis a potom ti prachy pridu. Skus pozriet ci taku spravu nemas. U mna to tak funguje vzdy.

samob
    Účastník (Participant)

myslím, že peniaze sa pripíšu automaticky len na tvoj paypal účet a nie priamo na účet v tvojej banke. Prihlás sa do paypal účtu a tam by si ich mal vidieť. Dajú sa poslať na účet, alebo sa použijú automaticky pri dalšej platbe paypalom.

jigga1411
    Účastník (Participant)

Peniaze idu na paypal a odtial hned na ucet…. inak by cely paypal nemal ziadny zmysel. Ale v kazdom pripade sa musi najprv otvorit tzv. case aby to cele bolo spatne odsledovatelne, vsetky kroky ktore irobil prťedajca a ty.

shadower
    Účastník (Participant)

nemusi dat case, to len ked nechce platit poplatok lebo hned ako kupis tak on zaplati nejaku sumu a ak mu to nevadi tak nemusi case otvorit a len na paypal refundne…mne refundol naspat ale prisla mi sprava z paypal ze refund …ale trva to hodnu chvilu kym ti pridu napsat …kazdopadne ak dal refund alebo pod sprava od paypal by ti mala prist
    a peniaze idu na ucet nie paypal

jigga1411
    Účastník (Participant)

shadoer: pozri si potom pekne pohyby na paypal… vzdy idu peniaze najprv na paypal a nasledne odtial na tvoj ucet. Inak by cely paypal stracal zmysel. Je to tzv. secutity bridge.
    Mozno ti nepristanu priamo na paypal ale urcite cez neho prejdu a uikazu sa tam aspon na chvilu a potom idu na tvoj bankovy ucet.

slavozv
    Účastník (Participant)

moja osobna skusenost niekolkonasobna: peniaze nejdu z PayPal-u vzdy automaticky na ucet – ostavaju tam ako tzv. Available balance (dispon. zostatok) pre dalsie uhrady cez PayPal. Podla vsetkeho zalezi akym typom karty (kredit., debet.) prihlasenym v PayPale si robil uhradu. Ale vzdy automaticky spat na ucet urcite nie!

suley
    Účastník (Participant)

slavozv ma pravdu, nejdu automaticky na ucet. aspon kedysi neslo, neviem ako je to v tejto chvili. Mozno ak mas paypal napojeny priamo na ucet, co sa kedysi nedalo.
    ked mne refundovali, tak to islo na paypal ucet odkial som musel peniaze „withdraw“ na ucet v banke. trvalo to pomerne dlho.

shadower
    Účastník (Participant)

no ano ide to cez paypal to som nemyslel tak ze nejde cez to…a kedy to ide na ten balance zostatok alebo ucet neviem ale mne vzdy prisli na ucet a nic som nevyberal ani neklikal na paypal…

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.