DefaultFolderX-4.1 – nějak nevim jak a proč to používat (ma to ale zapnutý a časem možná….)
Drive_Genius_2.1_US (použil jsem zatim jednou na čištění a odstranění kódi, věřim, že se bude ještě hodit)
iDive – nechápu moc k čemu mi to může být dobrý (ikdyž jsem četl co to umí), rozhraní je divný
iVolume3Mac – jesště jsem neměl náladu projet 40GB hudby na normalizování hlasitosti
KeyCue43-Install – tohle se chodí každej den a neustále
LittleSnitch_2_0_4 – mam zapnuto a pozoruju dění na síti
Mac Gourmet Deluxe – nepotřebuju, zatim, nevařim :-)
mac_pilot – možná časem použiju na změnu nějakých kravinek v systému
rapidweaver_421 – nesedí mi, iWeb je pro moje potřeby lepší, ale třeba se jednou odhodlam dělat stránky jinak
VirusBarrierX5 – projel jsem disk a jsem bez virů :-) licence je jen na rok
whatsize – občas se hodí
shrnutí? Za $50 jsem spokojen a snad v macheist nebudou stejný aplikace. Loni jsem koupil Macheist a po koupení jsem měl pocit, že jsem zase utratil peníze za něco co nebudu potřebovat, ale coversutra používám neustále, VectorDesigner taky často, Pixelmator též, SpeedDownload taky, ale ty mě serou že byla licence jen na 4, uvažuju o krádeži 5, appzapper používám taky často asi nikde jsem nepoužil TaskPaper. Takže s balíkama jsem spokojen.
Autor
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!