Par otazok ohladom iPod Touch etc.

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Par otazok ohladom iPod Touch etc.

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55049
    YoImNewHere
    Účastník (Participant)

    taakze som dost lamka v tomto, tak sa nesmejte, thx^^

    1. potrebujem k tej “youtube” aplikacii byt v dosahu wifi? ja viem, aj mne to pride blbe, ze youtube bez netu mi asi nepojde, ale tak preco je tam ikona youtube a potom aj safari ( toe ten net tam ci co, vsak^^ ), ked kludne by tam ten youtube nemusel byt, ale rovno tam mozem chodit cez browser? to uz rovno tam mohli dat aj google ikonu alebo http://www.macblog.sk, whatever^^, dufam, ze chapete co tym myslim..
    2. kde sa da pouzivat na svk ten ipod touch net, respektive to wifi? sry, vobec neviem, kde na svk ma wifi pokrytie ://

    noo to by bolo zatim asi vsetko..thx vopred

    #109787
    Kiko
    Účastník (Participant)

    Na youtube mozes ist iba ak si pripojeny cez wifi na internet.
    Ikona youtube je tam pretoze, iPod touch a iPhone maju vlastny programcek cez ktory mozes pristupovat k youtube videam, mas tam ponuky ako napr. 10 najprezeranejsich videi ….
    Ano mozes ist aj cez safari ale takto to je rychlejsie a jednoduchsie a http://www.macblog.sk tolko americanou zase nepozera aby na to robili vlastny program, a pre google mas skatku na klavesnici ak sa nemylim ;)

    2. ano wifi v iPode touch mozes pouzivat ako v kazdom inom notebooku alebo telefone
    a pokritie najdes napr pri domacom routri, v internet kaviarniach, volnych hotspotoch a mnohych vysokych skolach…..

    #109790
    YoImNewHere
    Účastník (Participant)

    diky moc =)

    btw myslis, ze tie stare nana,myslim tym 2generaciu sa uz nebudu na svk predavat? imo by ich bola skoda, ja som si aj 8gb cierny isiel kupit, len predstavili nove, novy ipod nano je este lacnejsi jak stary o 50dolarov a ma aj video ale je spatny moc, preto radsej touch :/ ked 299dolarov = 299euro coe 10 100 myslis, ze cena pojde aj na 11 000 u nas? ci zostane pri tych 10k

    #109791
    moootah
    Účastník (Participant)

    299 USD = 299 EURO = 10 089 SKK. K tomu pripočítaj jeden rok záruky navyše a že sme slováci. Ja rátam, že to u nás bude stáť okolo 11 000 – 12 000 SKK.

    K tomu YouTube a Safari. iPod touch a iPhone ” zatiaľ ” nepodporuje flash animácie, na ktorých sa prehráva video na YouTube, Google a podobných video stránok. Preto Apple vyvinul aplikáciu YouTube aby si mohol pozerať viedeá. Touto aplikáciou sú prekonvertované do formátu vysokej kvality ale malej veľkosti H.264. To ” zatiaľ ” znamená toto:
    Otázka: Tak tu je iPhone. Flash?
    Odpoveď: Flash možno na iPhone uvidíme, Javu nikdy.

    (odpovedal nejaký dôležitý človek z Apple)

    Čo znamená, že iPod touch a iPhone niekedy budú podporovať Flash, ale Javu nebudú podporovať nikdy.

    #109792
    Thomm
    Účastník (Participant)

    moootah- pozri http://www.pixmania.sk

    #109796
    moootah
    Účastník (Participant)

    Thomm: Tak to je teda sila. Ale moc dobré skúsenosti s Pixmania.sk nemám. Zhruba 2-3 mesiace mi dlžili peniaze.

    #109798
    YoImNewHere
    Účastník (Participant)

    no ja osobne dufam, ze to bude stat 10 900cca u nas, lebo to by so studentskou zlavou bolo pod 10 500 a tolko by som dal za 8gb..inak, ked si to zoberiete tak 11 nie je az tak vela oproti povedzme 8gb nano, ma to plus wifi, ovela viac seksi to je a ma to dotykovu obrazovku, inak z pixmania by som nic nekupoval, je pravda, ze je tam vsetko najlacnejsie, ale oni su niekde vo francuzku ak sa nemylim a este vela neprijemnosti sa s tym spaja a napriklad, ked si to zratate, tak s postovnym vas to vyjde ako keby kupujete na svk :/ teda aspon 8gb nano..

    inak dalsia vec, novy nano je o 50dolarov lacnejsi ako posledny model 8gigovy, ktory sa u nas predava za 8 900,–Sk, myslite, ze ten novy nano bude u nas lacnejsi, ked pride k nam na trh ako jeho predchodca? predsa plus video + , ze je novy a este k tomu lacnejsi..no dost pekne od applu IMO^^

    #109799
    YoImNewHere
    Účastník (Participant)

    no a prave som pozrel a na pixmanii, 8gb nano 8600 u nas 8900, a stoji resp. bude tam stat novy touch nieco pod 10, tak u nas ,ked hentie maju medzi sebou 300,–Sk rozdiel cca, tak toto bude mat fakt hadam max 1000 :)

    inak dost ma zarazilo, ze novy nano o 2000Skk !! lacnejsi ako stary….akoze nice one

    #109801
    Hanka
    Účastník (Participant)
    #131993
    brilo111
    Účastník (Participant)

    prosim niekoho kto by mi poradil ohladom nahravania aplikacii do toucha, myslym nahravanie z pocitaca do toucha, ako sa to robi? pocul som ze sa to spravi automaticky po zapojeni ipodu do usb….. ale nejako to nepracuje……….
    vie to niekto…….?
    diky

    #132026
    phil
    Účastník (Participant)

    mam podobny problem ako brilo111, mam softwarovu verziu 2.1, stiahol som si nejake free aplikacie z itunes store,ale ked ich dam synchronizovat s ipodom,tak to prebehne akoby bolo setko ok,no v ipode ich nemam, kde je problem?

    #132028
    bawy
    Moderátor

    no mne to samo od seba hodilo na 3tiu stranu pricom druha este nebola uplne plna..nemate podobny problem ? skuste prelistovat…

    #132029
    phil
    Účastník (Participant)

    ako sa listuje stranami? ale evidentne to tam nemam vobec, mam len jednu stranu,ani tu nie plnu

    #132037
    bawy
    Moderátor

    no skus si to overit tak, ze pridrzit prst na niektorej ikonke..zacnu sa tak triast, potom uvidis dole dve bodky, a normalne len prelistujes na druhu stranu..ako ked prezeras fotky alebo podobne..proste LISTUJES

    #141834
    iDominica
    Účastník (Participant)

    2 brilo—-ja to viem ale to mi radsej napis na icq 413698030—je to kapanek na dlhsie

    #158949
    kiki11hu
    Účastník (Participant)

    ahojte… ja mam tiez mensi problemik s mojim ipodom…. mala som jailberaknutu verziu 1.1.3, nevedela som ked si to dam na 1.1.5 sa mi vsetko vymaze… no co uz.. skusala som si jailbreak spravit cez toto video:)
    nainstalovalo mi tam installer, ale ajtak mi neslo nic stiahnut ,, no skoda, ale problem je ten, ze odkedy som robila jailbreak (ten druhy) nejdu mi LYRICS zobrazit, uz som iPod aj restorovala, ale nic.. :((

    PROSIIM PORADTE CO MAM ROBIT! Dakujeem :))

    Kristína

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.