pad system na 3GS po prihlaseni do siete (GSM)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes pad system na 3GS po prihlaseni do siete (GSM)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #87223
    Adam Hlasnik
    Účastník (Participant)

    ahojte, ak sa to tu rozoberalo, vopred sa ospravedlnujem, zrejme som nehladal poriadne..
    moj problem na iPhone 3GS spociva v tom, ze sa telefon okamzite samovolne vypne po prihlaseni sa do siete operatora (v mojom pripade O2, telefon bol odblokovany servisne, JB nepouzivam)..
    pri restore firmware-u je vsetko OK, pokial nenaistalujem nejaku aplikaciu, po jej spusteni sa telefon vypne a zacne robit to, co som vyssie opisoval (pri instalacii fb messenger, gmail, opera mini je vsetko v poriadku, problem nastava pri instalacii pre mna novych aplikacii – naposledy ringtone+++)
    nejake rady? dakujem

    #318207
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Co to je “odblokovany servisne”? Pokud je to odblokovane neofic. cestou (jinde nez u operatora nebo apple), pak je to nejaky paskvil a neni se co divit, ze ti to dela psi kusy.

    Neofic. odblok poznas snadno. Po nainstalovani aktualniho iOS, stahnuteho z apple serveru, se ti telefon znovu zablokuje ;) Nezablokuje se ti jen v pripade, ze byl odblokovan pres apple server. Kdysi tuhle moznost nabizely i nektere mobil shopy a servisy pro TM SK iphony. Nevim, jestli je to tvuj pripad? Pokud ano, tak by ti nic padat nemelo, leda ze mas nejaky HW/SW problem. A to ti bez diagnostiky nikdo nepotvrdi. Pokud restore nepomohl, pak jedine servis. Mas tam aktualni iOS?

    #318238
    Adam Hlasnik
    Účastník (Participant)

    Mám tu iOS 5.1.1, majiteľ prodomnou tu mal jailbreak (ten je vsak prec).. vsimol som si, ze pokial v telefone nemam sim kartu, vsetko ide uplne bez problemov.. akonahle vsak do mobilu vlozim sim a nasledne chyti signal, system padne..

    #318241
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Zkus reset network settings. Klidne to muze delat i nejaka konkretni app? Tezko rict. Odnes do servisu.

    #318246
    Adam Hlasnik
    Účastník (Participant)

    je mozne, ze to je sposobene aj extremne slabou bateriou? rano 5:15 som mobil zobral z nabijacky, pocuval 3 hodiny hudbu a po celu dobu mal zaplnute EDGE pripojenie, sem tam som skontroloval FB.. telefon zacal blbnut cca 10:00 a 12:00 bol uz uplne vybity.. je mozne, ze kapacita baterie je v neskorsich hodinach uz tak mala, ze nedokaze utiahnut GSM? ked totiz v telefone nie je SIM karta, vsetko ide ako ma..

    #318249
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Pochybuju. I kdyz je baterka na 1%, tak musi vse fungovat bez padu. Bezne i telefonovat. Kdyz je baterka nabita na 100%, tak to nepada? Co to dela, kdyz nechas kartu v telefonu a hodis do airplane modu? Respektive, zkousel jsi i jinou kartu? A porad jsi nerekl, co znamena “odblokovany servisne”.

    #318252
    Adam Hlasnik
    Účastník (Participant)

    robi to aj s inou SIM kartou.. kde je odblokovany neviem napisat, musel by som sa spytat povodneho majitela, kym mi odpise na mail, nieco to potrva.. beteriu momentalne nabijam.. prave som vlozil na skusku SIM, vsetko zatial ide ako ma, zda sa, ze pokial ma stavu, ide bez problemov..

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.