- Toto téma obsahuje 30 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 9 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Nezaradené › P: iPhone 5 16GB cierny ESTE NEROZBALENY
poviem ti tak kupil som ho zaplatil som pokutu a predal cas ktory som pritom stravil je hodina cca stym ze som to zabil na bazos a ozval sa mi prvy zakaznik ? nic ma to nestalo uplne jednoducho ale vsak men je jedno ja mam telefon lacno
máš pravdu prepac je jasne ze nie kazdy je tu zvedavy na chat , ale fakt ja uz nemám co ktomu dodat proste je cyhba vsysteme telekomu oprange taku chybu nema tam je zmluvna pokuta odost vacsia pohybuje sa okolo 700 eur neviem presne teraz dlho som to nereisil ale telecom proste ma zly system vedia to aj oni a uz som sa snimi otom bavil ale chcem este ejden iphone proste zas zaplatim pokutu a necham si odblokovany pausala le paltit ho budem normalne 30 eur ale men sa nepaci ta mesacna splatka pri pausali happy l 18 eur zan preto som zaplatil tu pokutu a este mi dali vaizanost na 29 mesiacov by som bol blby aby so mto nespravil nie ?
Prosim ta to nemozes vsetko zhrnut do jedneho prispevku ? Nie jednu myslienku pisat v 4-5 prispevkoch….toto nie je chat ani pokec. Pouzi v pravom hornom rohu tvojho komentu tlacidlo „upravit“ a dopis tam co mas na srdci.
Cize si zoberies najvyssi pausal Podnikatel 1200 za ktory sa plati 140 Euro mesacne, k tomu ti daju zadarmo iPhone 5 a to aj napriek tomu, ze mas pausal bez viazanosti? Hned ako podpises zmluvu a zoberies telefon, tak si zoberies dalsi cakaci listok a zmluvu zrusis? Sorry, ale to je cocotina jak mraky…
update: aha, nevsimol som si, ze sa bavite o pausaloch Happy a o telefonoch na splatky.
nie boze ved aj rozmyslat treba nie ? naco najdrahsi staci happy l alebo m to je fuk zaplatis 99 eur ap otom uz si zisti :D
a nie lebo zmluvu zrusit da sa hend ale financne oddelenie je len do pol piatej preto az na druhy dena v inej predajni
jan homola: teraz uz ale platis len pausal,bez tej splatky telefonu,ano?
to neni jednoduchsie potom zobrat xl aby si mal ten telefon za 0,02€ a zaplatit pokutu 497? usetrene kilo € nie?
no hej zarobil by som tak 250 eur ale tak no vies tak rychlo am taketo kombinacie nenapadli ale uz som ma napadla :DD od vcera mám tuto myslienku :d
teraz pozeram nato ze aj 32 64 sui rovnake ceny natom sa dá este viac
kde si prosim ta nasiel kolko stoja tie iPhony??? na stranke telecomu som nic nenasiel
ved prave.., mali ich na stranke a teraz su tam len 4 a 4S tusim.
no sak toto :) vsetky su vypredane a zrejme tak skoro dalsie mat nebudu, ale podla tohto pana su 32 a 64 gb rovnake ceny :D
v telekome su vytlacene cenniky tak tam