P: iPhone 5 16GB cierny ESTE NEROZBALENY

Domov Diskusné Fóra Nezaradené P: iPhone 5 16GB cierny ESTE NEROZBALENY

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 31 )
  • Autor
    burko1
    Účastník (Participant)

Predam Apple iPhone 5 16GB cierny este nerozbaleny z krabice (krabica vo folii) kupeny priamo v Apple za full cenu – cize NEBLOKOVANY! S komplet prislusenstvom nabijacka, datovy kabel, sluchadla, krabica, ihla, manualy. Tel.:0907338921 (na SMS neodpovedam) Cena: 769 EUR. Iba osobny odber BA alebo v pripade posty platba vopred.

marcok95
    Účastník (Participant)

550 Eur – moje maximum :) – Ja ho budem mať za túto cenu bez DPH, ale musím čakať do 26. okt. :)

burko1
    Účastník (Participant)

Komu cena nevyhovuje pisat nemusi. Su to zbytocne prispevky do tejto diskusie. Cena je preto taka, aby ciastocne pokryla aj naklady s vycestovanim do zahranicia kde bol kupeny. Kto chce cakat (ktovie kolko) moze. Tento inzerat je skor pre toho, komu sa nechce cakat taku dlhu dobu kym budu dostupne aj tu.

burko1
    Účastník (Participant)

Aktualne cena: 759 eur

Ján HOmola
    Účastník (Participant)

ja som predal vcera za 750 biely

nepoznam
    Účastník (Participant)

jan homola: ako je to s tym odlokovanim na t mobile po zaplateni pokuty za zrusenie zmluvy. mozes mi napisat mail na daimosko@yahoo.com dakujem pekne

radovan192
    Účastník (Participant)

nepoznam: dnes som sa pytal v telekom-e, ale mali z toho riadny hokej, ale zaver bol v podstate taky, ze zaplatim pokutu (497 EUR to bolo sa mi zda), ostane mi neblokovany iphone 5 a zrusena zmluva. Cize kupim iphone za najnizsiu cenu pre najdrahsi pausal a nasledne odstupim od zmluvy.

Ján HOmola
    Účastník (Participant)

pisal som vám : )

Ján HOmola
    Účastník (Participant)

jj presne tak co uz idete na moju metodu ?:DD ideme udat skolabovat system ?:DD

q0s
    Účastník (Participant)

A pri odstupeni od zmluvy naplatite nahodou zmluvnu pokutu+musite vratit telefon? Pochybujem,ze telekom je taky sprosty,aby nechal so sebou vydrbavat. burko1 ,sry za OT

Ján HOmola
    Účastník (Participant)

rado v telekome maju vtom riaden hokej :D ved sa cudovali co ja robím :D a to ma napadlo len tak :D

Ján HOmola
    Účastník (Participant)

je to tak je sprosty :D

Ján HOmola
    Účastník (Participant)

vsak tych 497 eur je doplatok za cenu telefonu a kazdy telefon ci je to najlacnejsi alebo najdrahsi zmluvnap okuta je vzdy 497 takze ak berete iphone za 329 alebo viac eur stale je to pokuta 497 eur

Ján HOmola
    Účastník (Participant)

naco by bol telekomu pouzity telefon ?D

macblogger
    Účastník (Participant)

Jano a ty si z kade prisel ? Rozmyslaj trochu, vezmes iphone za 329e a zaplatis pokutu 497e + NEKONECNO papierovaciek a stani v radoch atd. atd. atd. Nie je lahsie proste prist a kupit ho ako neblokovany ? A o mesacnom poplatku ktory musis uhradit aby si mal vobec ten pausal a o aktivacnom poplatku a poplatku za nano sim uz ani nehovorim….

Telefon vracat nemusis, ten si nechaj akurat ho poriadne preplatis a zabijes pekne vela casu.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Ale aj na ten najvyssi pausal zaplatis za telefon minimalne 200 Euro a mesacne za ten pausal platis 140 Euro. Zrusenie zmluvy tusim trva dva mesiace. Cize zaplatis 280 za dva mesiace prevadzky, 200 Euro za telefon a 500 Euro pokutu. Cize ta telefon bude stat cca 980.

Este stale si myslis, ze si s nimi vypiekol? :)

Ján HOmola
    Účastník (Participant)

nano sim neni ziaden poplatok ked beres iphone plus dalej niesu stym zaidne papierovacky prides das pokutu a mas a ten pausal ze platim 30 eur mesacne mne je to jedno ja ho platim lebo telecom vyuzivam takze asi tak by som to zhodnotil

Ján HOmola
    Účastník (Participant)

zmluvu zrusis hned ja mam neviazany pausal preboha ja to uz mam zistene nie ? hadam sa vtom dlho pohybujem

Ján HOmola
    Účastník (Participant)

za najvyssi pausal zaplatis 0,02 eur a poto mestep okutu 497 eur boze nechapete ze je to cyhba v systeme a potvrdil to aj telekom

macblogger
    Účastník (Participant)

Mal by si sa radsej pohybovat na strednej, hodiny slovenskeho jazyka by ti neuskodili. Tie veci ledva lustim po tebe.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 31 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.